Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем със съединителя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем със съединителя

Днес както карах колата в Пловдив изведнъж нещо стана със съединителя.От три дни се чуваше странен шум като работи колата на празен ход и като натисня саединителя шумът се увеличава.Допитах се в сервиз казаха че е аксиалния лагер но не било проблем .Днес изведнъж както карах в пловдив останах без съединител и спрях.Колата загасна и се чуваше голямо свирене като не е натиснат съединитела.Беше текнало и малко масло явно от кутията.Какво да правя в случая?

По вероятно е да е бил лагер на първичният вал на кутията. Какво да правиш-сервиз.

Коментар

Аз имам подобен проблем с Пунтака трака ми аксиалния лагер но не ми боксува съединителя трябва ли да побързам да сменям целия комплект или да си карам поне още 10 000 км.Дайте съвет щот се побърквам с това досадно почукване на лагера.

Коментар

проблем с съединителя

Препоръчайте сервиз каде в Пловдив да е закарам?Преди да доидат да ме дръпнат видя от долу че има масло от кутията ли е това?Сега ако натисна до дупка съединитела мога да е запаля но отпусна ли почва една силно свестене(виене)Дали ще се сменя съединитела или проблема е в кутията?

Коментар

Определено проблема ти е в кутията ако е аксиален лагер няма да издаде багажа толкова бързо - първо ще започне да боксува защото лагера ще си направи място в диска и тогава идва лошия момент в които няма да иска и да отделя ,но това става след 3-4 месеца каране с скапан аксиален лагер.Търси проблема в кутията я лагер или нещо друго.Надявам се че съм ти помогнал

Коментар

всичко се оправи комплект валео и всичко е 6

Коментар

Колко ти излезе комплекта + смяната ????

Коментар

devils_2006 написа:
                всичко се оправи комплект валео и всичко е 6
                така най-хубаво се решават проблемите. на мен валео комплекта ми струва към 320-340лв а за труд още 100лв - честито на майсторите
                FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

е тогава какво е това VALEO което ми предлагат на мен за 178.00 лв. става въпрос за Пунто 1997 ???

Коментар

Working...
                  X