Привет,Днес махнах три от четирите лепенки на колицата.Отзад "фиат" и "мареа уикенд ... " лявата предна "jtd...",а за другата нямаше време.По ламарината остана черна дунапренено-каучокава лепенка,която при нагряване с пистолет за горещ въздух,се отлепя доста добре с пръсти.Е малко пари,но имам 10 пръста да сменям .Все пак остават малки пропуски,които не мога да махна с пръсти.Пробвах с топла вода с препарат за съдове и спонтекс(попивателна гъба),но почти няма ефект.Та на въпроса:Мога ли да използвам някакъв разтворител за да изчистя съвсем остатъците или има друг "чалъм"?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какъв разредител да използвам?
Collapse
X
-
Колегииииии,изчистих ги. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 С корселин не знам,ама с 95% спирт матира боицата.Значи да преговорим:С пищов с горещ въздух нагрях и после с пръсти остъргвам лепилото.Но не с нокти.Остават големи деруги.После с малко търкане със спирта на парцалче пада всичко,включително малко от гланца на боята. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Един колега ми даде малко полираща пастичка и стана почти незабележимо.Това е.Marea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар