Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задната чистачка не се връща в изходно положение - Оправено

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

LITHIUM написа:
    Това реле къде да го търся, в магазините за авточасти или в магазините за електроника. Ако може да препоръчате конкретен магазин около сточна гара.Мерси предварително.
    В магазини за електроника не продават автомобилни релета,още по-малко специализирани за фиат.От Сточна гара тръгваш по Волгоград (сега май е В.Левски),на 50м. има едно магазинче Фиат-Ланча....питай там.Ако няма, след светофара при СМГ нагоре е Александър Ауто,там уж имат всичко за Фиат и Ланча,но малко са скъпчии...

Коментар

boy123 написа:
      LITHIUM написа:
      Това реле къде да го търся, в магазините за авточасти или в магазините за електроника. Ако може да препоръчате конкретен магазин около сточна гара.Мерси предварително.
      В магазини за електроника не продават автомобилни релета,още по-малко специализирани за фиат.От Сточна гара тръгваш по Волгоград (сега май е В.Левски),на 50м. има едно магазинче Фиат-Ланча....питай там.Ако няма, след светофара при СМГ нагоре е Александър Ауто,там уж имат всичко за Фиат и Ланча,но малко са скъпчии...
      В магазините за електоника ги има, релето е с един нормално отворен и един нормално затворен контакт (с пет крачета е). Май беше 10 амперово. Колега, релето не е автомобилно още по-малко специализирано за фиат. Казвам го от опит защото съм сменял такова на друг колега. И пропуснах да отбележа - струва около 70 ст.

Коментар

Мерси на всички за съветите. Днес ако остане време след работа отивам да обикалям по магазините.

Коментар

Аз имах впредвид цялото, което е снимал колегата,а иначе да,реленца за 12V има всякакви,стига да може да си го запои.Впрочем,мисля че проблема може да е в краен изключвател при моторчето.При изключване на лоста за чистачките,тези контакти остават затворени,докато чистачката стигне крайно плолжение.

Коментар

Пак казвам, релето е колега.

Коментар

Старото реле беше 20А 16VВчера обиколих три магазина за електроника ама на 20А нямаше, а в третия магазин ми предложиха 15А 24V и го взех (мисля че струваше около 1,50лв).Днес смених релето и вече всичко е точно. Предполагам че с новото реле 15А 24V не би трябвало да има проблем. Най много да изгори пак. Та като завалят дъждовете ще го тествам по сериозно.Мерси за съдействието

Коментар

Бобината му е на 24V и може да не включва уверено,в смисъл,котвата му не се привлича достатъчно силно.Дано работи и така.

Коментар

Радвам се, че помогнах колега. Аз сложих на един колега 10 амперово на 12 волта и си работи без проблем.

Коментар

Working...
                  X