Здравейте ! Казвам се Иван имам проблем с колата при запалването . Свети ми горе отдясно лампата за инжекцията или незнам точно за какво е....Пишете ако сте запознати с проблема,за да го реша и аз Благодаря ви предварително !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto 1.6 90 к
Collapse
X
-
изказвам предположение но има вероятност да ти е заминал датчика за входящия въздух.ако се прецака колата почва да работи неравномерно и трудно пали.за целта намираш някой който работи с мултицет и го накарай даму замери съпротивлението.друга причина която дано да нее от нея е бензинова помпа.няма дебит .но първо си провери датчика за въздуха и този за водата също.те са почти идентичниПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Re: Fiat Punto 1.6 90 к
bolqr4e написа:Здравейте ! Казвам се Иван имам проблем с колата при запалването . Свети ми горе отдясно лампата за инжекцията или незнам точно за какво е....Пишете ако сте запознати с проблема,за да го реша и аз Благодаря ви предварително !FIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
-
YAROSHKH написа:bolqr4e написа:Здравейте ! Казвам се Иван имам проблем с колата при запалването . Свети ми горе отдясно лампата за инжекцията или незнам точно за какво е....Пишете ако сте запознати с проблема,за да го реша и аз Благодаря ви предварително !FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
-
Ми хора моита е 1.1 ... въпросния датчик ми си свети винаги .... и на бензин и на газ ... ламбда сондата ми е ударена и изкривена ... мисля ,че имаше проблем и с релето свъзано с компа ... подава му се допълнително маса ... но винаги си пали ,зима ,лято няма проблем въртиш и се събужда ... неосещам разлика във вървенето на газ ... е мисля ,че преди по-добре ускоряваше до 140 с полунатиснат педал на газта ... е несмятам да я карам постоянно така .. но мисълта ми е че нямам проблем, с паленето>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар