Сутрин не пали от първия път на бензин. Всичко е изрядно ( акумулатори и тн. ). Като и сипя бензин през въздушния филтер през карбуратора, запалва. След първото запалване няма проблеми. След престой от около 5-6часа номера се повтаря. Съмнявам се в плътно на ускорителната помпа или нивото на бензина в карбуратора.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Уно
Collapse
X
-
Re: Въпрос за Уно
bademino написа:Сутрин не пали от първия път на бензин. Всичко е изрядно ( акумулатори и тн. ). Като и сипя бензин през въздушния филтер през карбуратора, запалва. След първото запалване няма проблеми. След престой от около 5-6часа номера се повтаря. Съмнявам се в плътно на ускорителната помпа или нивото на бензина в карбуратора.
Коментар
-
Проблем номер 2!!! Колата е заграля и на всякаква предавка придърпва без значение от оборотите. Както на газ така и на бензин. паленето е без проблем, съмняват ме кабели на свещи или разтоянието на чукчето на делкото. Помагайте Yellow_Flash_Colorz_PDT_44Господ пред мен, аз по него с Уно 1.3 70s
Коментар
-
buXus написа:малко ме е срам от въпроса ми ама при инжекциона има ли такава ускорителна помпа? и ако има и мен ме интересува процеса на продухване как ставаEx. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар