Здравейте колеги аз пак ще ви помоля за съвети,че съм започнал пак ремонти по колата.И ето нещата за които искам да ви попитам дали някои е правил...1.Някои сменял ли е преден прозорец,и в смисал да си купувал 2-ра употреба.2.Таблото на фиат купето е напръскано с нещо като гума която много лесно се надира,с какво се маха най лесно.3.Искам да си сложа спортни прожини от каква кола да търся?И последно това е малко по осебнно питане.Един пич ми обеснява че,ако си шлайфам блока 2-3мм и после шлайфам буталата пак някаде с толква ще се вдигне компресията на колата в смисал и вървенето ще е по добре..Някои наясно ли е с това????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпроси за Фиат Купе
Collapse
X
-
Re: Въпроси за Фиат Купе
Denev86 написа:....И последно това е малко по осебнно питане.Един пич ми обеснява че,ако си шлайфам блока 2-3мм и после шлайфам буталата пак някаде с толква ще се вдигне компресията на колата в смисал и вървенето ще е по добре..Някои наясно ли е с това????
Коментар
-
С кореселин не става колега много търкане е.Аз го почнах с едра шкура и после го минах с финна за заглаждане.Ама аз не искам да ги боядисвам и да го тапецирам с кожа.До някаде сам го докарал покрай чесовника и врътките за парното до долната част на централния панел на таблото.Обаяе идва ред на тая част кадето е CD-то и лоста на скоростите и там многооо въртел. А за въпроса с компресията на пича колата дава 17 атмосферки и варви повче от добре.Доста сериозни коли мъ дишат пръхта[URL=http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=viu1250518520f.jpg
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар