малко е стара темата, но и аз да напиша нещоза БГ идеален е Cobra 9300има функцията Spectre 1, която засича поличейския радар даже когато е в пасивен режим - преди да те застрелят :Dсъщо и 9330 - засича и радарите, работещи на новата честота 13.450 Ghz (тук няма такива, но в Гърция и цяла Европа има), на която работят и фотокамери :D 9300 - 155 лева9330 - 185 левааз съм с 9330 и петък ще го пробвам извън града
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анти - радар
Collapse
X
-
sev написа:...за БГ идеален е Cobra 9300има функцията Spectre 1, която засича поличейския радар даже когато е в пасивен режим - преди да те застрелят :D...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:sev написа:...за БГ идеален е Cobra 9300има функцията Spectre 1, която засича поличейския радар даже когато е в пасивен режим - преди да те застрелят :D...
Коментар
-
вече два пъти пътувах до Бургаспървия път по пътя нямаше умрял полицай, защото валеше достасамо едни проверяваха за винетки под един мост :D и после още веднъжимаше два поста с радар, и други полицаи имаше де но те следяха за други нарушенияпървият беше включен постоянно и го хванах отдалеча втория беше в ръката на полицаяно не можах да изпробвам функцията за пасивния режим, защото явно беше спрян напълноно опитите продължават :D поствам ръководство насочено за полицаите, за употребата на радараможе да ни помогне да се пазим по-добре от тяхПрикачени файлове
Коментар
-
Re: Анти - радар
ФЕРАРИСТ написа:Писна ми да се разправям с разни дето постоянно дебнат из храсталаците.Някой знае ли кое е най - доброто решение за избор на антирадар като цена - качество.Днес гледах на Илиенци руски по 35 лв и Кобра от 100 до 600 лв.Някой има ли опит?
Коментар
-
Re: Анти - радар
rumen59 написа:ФЕРАРИСТ написа:Писна ми да се разправям с разни дето постоянно дебнат из храсталаците.Някой знае ли кое е най - доброто решение за избор на антирадар като цена - качество.Днес гледах на Илиенци руски по 35 лв и Кобра от 100 до 600 лв.Някой има ли опит?
Коментар
-
ами доста се порових из интернет пространствотои аз се чудех за пасивния режим, но го намерих и в чужди сайтовеа за режим изчакване - полицейският радар е включен към захранванетои стои готов да засича скоросттогава полицая решава дали да го пусне да засича постоянно или с единичен импулсв този момент, преди самото засичане, радарът излъчва слаб сигнал, който обаче бил уловимще го тествам азвсе някога трябва да се задейства :D но винаги гледам да карам зад някойи радара го имам само за допълнителна сигурностникога не карам бързо между другото
Коментар
-
Orcinus
TORINO_MOTOR написа:. .Братовчет ми е полицай ,и ми каза че полицайите имат радари ,който се смущават от анти радари,и куките ваеднага ще разберат че си с анти радар и ще те спрът.И отиваш на 2 акта,превишена скорост и акт за анти радара ,а по закон имат право да ти го вземат.
Коментар
-
Paparac написа:TORINO_MOTOR написа:. .Братовчет ми е полицай ,и ми каза че полицайите имат радари ,който се смущават от анти радари,и куките ваеднага ще разберат че си с анти радар и ще те спрът.И отиваш на 2 акта,превишена скорост и акт за анти радара ,а по закон имат право да ти го вземат."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:а ти Paparac преди да се ебаваш с брад’чеда полицай и да се излагаш, е добра да знаеш (то по-нагоре си го пише), че има устройства (антирадари), които не са само приемници и те наистина смущават полицейските радари...Те това е - четирима Кюстендилци сме във форума и двама от тях вече се гризкат.
Къцавска ни работа
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Orcinus
kiro_of_the_day написа:Те това е - четирима Кюстендилци сме във форума и двама от тях вече се гризкат.Къцавска ни работа
charlie написа:а ти Paparac преди да се ебаваш с брад’чеда полицай и да се излагаш, е добра да знаеш (то по-нагоре си го пише), че има устройства (антирадари), които не са само приемници и те наистина смущават полицейските радари...
Коментар
-
значи радар детекторите могат да се засекатно не и от тези радари, който ползват нашите полицаиима си отделни устройстваSpectre, VG радаривече имат по няколко версиипървите не могат да открият съвременните радар детекторино да речем Spectre 3 открива всякакви радар детектори с изключение на 1-2 (цена около 450 $)но тези уреди се използват от полицията в страни, където радар детекторите са забранени
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар