Гледах преди малко по WS Teleshop реклама на паста Auri Gold за полиране и т.н. ... някой пробва ли я вече ... поне на рекламата изглежда доста обещаващо Цената и е 69 лв. ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паста Auri Gold
Collapse
X
-
wwwebЕтикети: –
-
Много зверска цена!Аз гледам пасти на лики&моли за по 10-тина лева и не се престрашавам,а те уж са не лоша фирма и за маслата им съм чъвал добри думи.Тази паста за 69лв. сама ли се нанася по колата?За толкова пари ще ми я лъснат в някоя автомивка,все едно сега излиза от завода... Yellow_Flash_Colorz_PDT_45Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
-
wwweb
Ми трябва да гледаш рекламата й, колата дето полираха с нея какво ли не я правиха .... горяха я, блъскаха я ... само с преса не я мачкаха ... Ето малко повече инфо:http://www.thanedirect.co.uk/product...d/aurigold.php
Коментар
-
wwweb
В реклaмата се казва дори, че ако се обадиш през следващите 10 мин след рекламата получаваш още една опаковка бонус ...
Коментар
-
Re: Паста Auri Gold
wwweb написа:Гледах преди малко по WS Teleshop реклама на паста Auri Gold за полиране и т.н. ... някой пробва ли я вече ... поне на рекламата изглежда доста обещаващо Цената и е 69 лв. ...
Коментар
-
wwweb
Това, което ме спира за тази паста е че е от WS Teleshop ... досега съм пазараувал само веднъж от тях, не бях доволен от продукта, върнах им го 2 дена след като го получих, върнаха ми парите и след около месец същия този продукт се върна отново при мен без пари ... и до ден днешен се чудя защо ми го върнаха и то безплатно ...
Коментар
-
wwweb написа:Това, което ме спира за тази паста е че е от WS Teleshop ... досега съм пазараувал само веднъж от тях, не бях доволен от продукта, върнах им го 2 дена след като го получих, върнаха ми парите и след около месец същия този продукт се върна отново при мен без пари ... и до ден днешен се чудя защо ми го върнаха и то безплатно ...
Коментар
-
wwweb
-
Тази паста наистина е с цена не повече от 5-6 лв.А рекламата си е абсолютна измама Дори някъде четох,че господина който е основния демонстратор във WS телешоп(оня пич,с обичката с кръстчето ) е българин!Всичките реклами са заснети в БГ а те само се правят,че говорят на немски и има направен дублаж на БГ език....и всички цъкат с език и си викат:" бреййй,немска работа,немско качество"SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
damianoff написа:Тази паста наистина е с цена не повече от 5-6 лв.А рекламата си е абсолютна измама Дори някъде четох,че господина който е основния демонстратор във WS телешоп(оня пич,с обичката с кръстчето ) е българин!Всичките реклами са заснети в БГ а те само се правят,че говорят на немски и има направен дублаж на БГ език....и всички цъкат с език и си викат:" бреййй,немска работа,немско качество"FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
малко но все пак покрай темата... да питам: един път ако намажем с такава полир паста после трябва ли да се маже на всеки 3 месеца или там колкото е казано...?т.е. Когато се нанесе полир пастата нещо от оригиналната боя сваля ли се? и да не става така че като се полира и после вече да трябва все да я полирам?FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
wwweb
Реклама
Collapse
Коментар