Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

спортен филтър за мареа

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    спортен филтър за мареа

    Колеги купих си спортен филтър но за да го монтирам се налага да използвам някво удължение-тръба как ще има по добър звук с метална тръба или пластмасова да взема с коляно от някои строителен магазин?значи по добре ще е звука с метална тръба ли че пробвах с платмасова и нещо не ме радва?

    #2
    Специфичното завихряне (звук) се получава от самата конусна форма на спортния филтър, не от вида на връзката до всмукателния тракт.
    '08 Alfa Romeo 147 Q2
    ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

    Коментар


      #3
      мареа 1.6

      Питам защото един колега е с същия филтър като моя само че е с метална тръба и звука е мн по силен от моя.Неговата кола е сивик 1.5 90кс аз съм 1.6 16в 103

      Коментар


        #4
        филтър

        Някво мнение по въпроса или съвет?

        Коментар


          #5
          Не можеш да съдиш за звука от съвсем друг автомобил. Има двигатели на които само като им махнеш филтъра и звука става уникален. Не мога да разбера защо си съсипвате колите с тези спортни филтри, онзи ден гледах и се смях на един с едно браво дето ръмжеше като нещо сериозно но си остана само с ръмженето. На светофара браво и някакво сузуки, тръгват и сузукито наказа бравото с едно 50м до другият светофар и най интересното беше, че мъжът от сузукито с някакво спокойствие се движеше а онзи от бравото се напъваше като глист на ламарина. Ти така или иначе вече си го купил филтъра, дано поне си купил някой хубав а не някой от 15лв. Сложи си метална тръба, отиваш в някой склад за метали и си купуваш такава каквато ти трябва по размер. Също така и дължината на тръбата има значение, но едва ли ще го усетиш ако е по къса или дълга.

          Коментар

          Working...
          X