Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ремък и ролки Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ремък и ролки Мареа

Който е сменял ангренажен ремък с ролки при Мареа 1,9 ТД 100 ако може да сподели колко излиза смяната.Днес нещо ми казаха за едната ролка 130 лв другата 22 а ремъка зависи какъв ще сложиш.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

прати едно съобщение до hit-koтой ще ти предложи частите на много добра цена
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Едната ролка е много по-скъпа от другата... и на мен горе-долу толкова ми излезна. Смених и двете ролки на плоският ремък, включително и него + труд=около 500лв. във Вантотрейд. Скъпо, но... ми е мирна главата.
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

аз от няколко дена се боря с това. Тук ми дават много различни цени, но средно ремъка с двете ролки е към 170 лв
        Fiat Marea 1.8 16 V

Коментар

Търси си познат в бизнеса с авточасти, че иначе излиза много солено. Все пак не купувай откъдето и да е! Ролките трябва да са метални. По принцип търси утвърдени марки(говоря за масовите) от отвърдени дистрибутори и най-накрая добри майстори за предпочитане такива които се занимават изключително с дизелови двигатели. Има си и особеност при зацепване на ремъка(специални инструменти), обърни внимание. Хубаво е ремъка да е разграфен. На слука!

Коментар

Отговор на въпросите ти.

Ангранажната ролка е 129 а паразитната е 30 на SKF. А тази Мареа има и интерколер ама италианците не го имат за екстра!!!!!
            FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Working...
            X