Значи имам Фиат Пунто 96 година и от скоро време, като мина 10-15 км и започва едно странно свирене отпред ( така ми се струва), като интензивността на свирене зависи от скороста ( колкото по-бързо карам, толкова по интензивен е периода на свирене и съответно обратното).Никога не го е правило преди да мина 10-15 км, явно нещо някаде загрява,задържа ли и аз незнам какво . Отварях отпред накладките не са износени и 2-те страни(лява гума и дясна гума). Като карам по-бързо и натисна спирачките и спира да свири, но веднага щом ги пусна пак се появява свиренето. Някакви предположения, съвети ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто Свири
Collapse
X
-
Re: Фиат Пунто Свири
Какви ремъци , какви ролки? Пише доста ясно:WorldMaster написа:интензивността на свирене зависи от скороста ( колкото по-бързо карам, толкова по интензивен е периода на свирене и съответно обратното).
Коментар
-
Забравих да спомена: пробвах по надолнище да изключа двигателя ( с цел да видя дали е от мотора) и свиренето си продължаваше ,независимо от това дали мотора е вкл или изключен :S и не няма хидравлика :Sogi28b написа:Какви ремъци , какви ролки? Пише доста ясно:WorldMaster написа:интензивността на свирене зависи от скороста ( колкото по-бързо карам, толкова по интензивен е периода на свирене и съответно обратното).
Коментар
-
WorldMaster написа:Значи имам Фиат Пунто 96 .... Отварях отпред накладките не са износени и 2-те страни(лява гума и дясна гума). Като карам по-бързо и натисна спирачките и спира да свири, но веднага щом ги пусна пак се появява свиренето. Някакви предположения, съвети ?FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
-
marmil написа:WorldMaster написа:Значи имам Фиат Пунто 96 .... Отварях отпред накладките не са износени и 2-те страни(лява гума и дясна гума). Като карам по-бързо и натисна спирачките и спира да свири, но веднага щом ги пусна пак се появява свиренето. Някакви предположения, съвети ?
Коментар
-
Ей таз кола ще ме умори. Викам си аз да отида то Търново, като почне да свири да се върна и да вдигма едно по едно колелата да видя кое свири. Да ама не, отивам до Търново свири, връщам се пак просвирва, спирам пред дома - свири. отивам само да се преоблека, излизам, подкарвам я - и опа не свири ... ами сега ??? какво да правя, да отида на сервиз, като не го направи пред тях :S да го гледам сам - като спра и не го прави :S
Коментар
-
Колега и моита свири ... предна лява слушам как от време на време сурка феродото по диска ... ама при по ряско натискане на спирачките спира .... после пак като си карам като натисна по леко ... и пак почва се чува ... ма само при свален прозорец ... при мен определено феродото не се пребира достатъчно понякога ... ама не ми се занимава ... доста километри съм навъртял няма изяждане ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 сурка си от време на време ... хората които са го правили моля да споделят прави ли се някакъв реглаж или някоа прожина си отишла понеже несъм много запознат със стоп машниките със феродото на предните гуми. Че маи имаме еднакви Коли ... и моита 96та S модел 5 врати..>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
WorldMaster написа:marmil написа:WorldMaster написа:Значи имам Фиат Пунто 96 .... Отварях отпред накладките не са износени и 2-те страни(лява гума и дясна гума). Като карам по-бързо и натисна спирачките и спира да свири, но веднага щом ги пусна пак се появява свиренето. Някакви предположения, съвети ?Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар