На фиат уно 1.1 92г неми работи отуплението което трябва да духа топло към тялото ми а то от там духа само студен въздух..Доколкото разбрах така е не само на моето фиатче.Та въпроса ми е дали има начин да се направи така че да си духа топло и от там.А и да питам значи понеже неми харсфа как сфетят фаровете на фиата ми мислех да си купя фаровте за магла които се монтират сериино на фиат темпра в предната броня.Аз си мисля че ще стане понеже иама каде дасе изреже, мястото е точно като за тях.Та кажете според вас може ли да се направи и колко струвеат тези фарове нови или втроа рака.Ако някои има излишни такива фарове да каже колко им иски аз сум навит да ги купя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за отоплението на фиат уно 92г
Collapse
X
-
Отоплението ти е OK, а там откъдето казваш ти вкарва въздуха отвън, за да се проветрява купето, ако искаш да е по-топло, трябва да го държиш в затворено положение. За допълнителните фаровете и аз съм го мислил, но препочитам да са от Фиат Уно SX или да е цяла броня с фаровете.Fiat Uno SXВентилация/Отопление UnoFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
-
Orcinus
Re: Въпрос за отуплението на фиат уно 92г
niksun написа:На фиат уно 1.1 92г неми работи отуплението което трябва да духа топло към тялото ми а то от там духа само студен въздух..Доколкото разбрах така е не само на моето фиатче.Та въпроса ми е дали има начин да се направи така че да си духа топло и от там.А и да питам значи понеже неми харсфа как сфетят фаровете на фиата ми мислех да си купя фаровте за магла които се монтират сериино на фиат темпра в предната броня.Аз си мисля че ще стане понеже иама каде дасе изреже, мястото е точно като за тях.Та кажете според вас може ли да се направи и колко струвеат тези фарове нови или втроа рака.Ако някои има излишни такива фарове да каже колко им иски аз сум навит да ги купя.
Коментар
-
Re: Въпрос за отуплението на фиат уно 92г
niksun написа:На фиат уно 1.1 92г неми работи отуплението което трябва да духа топло към тялото ми а то от там духа само студен въздух..Доколкото разбрах така е не само на моето фиатче.Та въпроса ми е дали има начин да се направи така че да си духа топло и от там.А и да питам значи понеже неми харсфа как сфетят фаровете на фиата ми мислех да си купя фаровте за магла които се монтират сериино на фиат темпра в предната броня.Аз си мисля че ще стане понеже иама каде дасе изреже, мястото е точно като за тях.Та кажете според вас може ли да се направи и колко струвеат тези фарове нови или втроа рака.Ако някои има излишни такива фарове да каже колко им иски аз сум навит да ги купя.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар