Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за изпиране на тапицерия.
Collapse
X
-
-
total написа:Vladim написа:total написа:...Като ти се вижда рентабилно давай , купувай техниката и печели !
Коментар
-
Vladim написа:@total "Сядаш и караш" е лаф, който ме ужасява щом го погледна под някоя обява на автомобил. И тук така... Бих платил сто лева, ако се пере абсолютно всичко и най-вече мокета, защото най-голямата мръсотия е в него. Поради същата причина и той се чисти най-трудно. Разбира се в цената трябва да влиза и измиване на стъклата, таблото, освежаване на пластмасите, както и външно измиване! :PФиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
я гледай как се е разгорещила тая тема :D както сами забелязвате темата се казва изпиране на тапицерия което предразполага към действия от страна на собственика а не на някои работник на автомивка.и кви са тия глупости че се разпада дунапрена като съхне 3 дни.я накисни една гъба в кофа с вода и нека седи 3 дни да видим дали ще се разпадне.момчета тази тема е за тези които нямат по 10 служебни коли и по 5 офиса.100лв за някои са 10 ст. но за повечето българи напоследък са доста животоспасяващи.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
emzo написа:Абе рано или късно 100лв ще ти се сторят нищо, като почне да загнясва колатаПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
В движение викаш ти гледат интериора.Не казвам конкретно за твоята.Защо не го разберете най-накрая ? Не можете да постигнете ефекта от машинно третиране.Пука ми на мене дали ще идете при лицето Х срещу сумата Y.ФайдЪ немам.Просто виждам какъв е ефекта, а на черното бяло не мога да кажа и обратно.Peace.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
@total явно си се регистирал тук за да защитаваш своята кауза, нищо чудно да си един от шефовете на pi4_s_bravo :D Както има един лаф "Много вожд, малко индианец" ето защо цената е сто лева, а за колегата реално печели 30! Ако не си забелязал този форум е за марката Фиат така, че не виждам, защо споменаваш други марки, или даваш за примери луксозни коли!??! Сигурно и аз, ако карах луксозен автомобил, ходих с костюм на работа и разход от сто лева ми е, като покупка на пакетче със семки нямаше да се занимавам да си търкам сам седалките, но ПОВЕЧЕТО от нас не са в това положение. Искаш да ти кажа, какво точно работя и, каква заплата получвам??? А точен адрес искаш ли? А ЕГН? А гръдната обиколка на гаджето? :D А относно допълнителните услуги, които спомена pi4_s_bravo... ОК, но не е ли глупаво да ти се излъска цялата кола, да ти се изперат стелките и да ти се пернат на мизерния, немит мокет? И да се върна към темата. С препарат Медикс за пране на килими и мокети стават чудеса! Не искам да си споменавам, колко кофи с кафява и постепенно с жълта вода смених докато поизпера мокета! Накрая се подсушава със специално за целта кърпи и точно за два-три топли дни изсъхна напълно! Да, наистина смърдеше гадно, но това продължи само няколко дни. Далеч съм от мислъта, че този тип пране е по-успешен от машинното КАЧЕСТВЕНО изпиране. Без никой да се обижда, но по автомивките, както и в сервизите е пълно със служители, които си вършат работата през пръстите. И често се случва хем да ти одерат кожата, хем нищо да не свършат.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Има един друг тънък момент.Обиколих три автомивки в София няма да уточнявам квартал.Бях приготвил и парите даже на последната автомивка си оставих колата с уговорката да ми я изперат цялата седалки ,ТАВАН най-вече, минавам след известно време колата ми си седи.Викам какво става готова ли е,а те ми казват че не са я почвали защото тавана щял да провисне и незнам си какво още.Взех си я и до тук с прането по автомивки.Сигурен съм,че с повече обикаляне щях да намеря място където да ми я изперат цялата ,София голяма ама не това беше целта.То ако ще я карам от младост до обеля за едно пране къде ще му излезе края.Та такива работи хванах и аз четката и гъбата и стана като нова.И ето ме в отбора на "бедните".Само че съм много доволен от резултата не казвам,че беше лесно но стана.Сигурен съм,че с професионална машина става супер но при мен така станаха нещата тея дни ще я снимам и ще пусна снимки да не съм голословен ,жалко че не я снимах докато беше мръсна но то и така си личи резултата.Marea Wekeend 1999 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар