pi4_s_bravo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за изпиране на тапицерия.
Collapse
X
-
Сваляш седалките, под душа ги мокриш ама хубаво.Купуваш си ето този препарат:MEDIX CarpetsПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА КИЛИМИ, МОКЕТИ И ДАМАСКИ2 in 1 премахва петнаПРИЛОЖЕНИЕ:Новият MEDIX CARPETS е изключително ефикасен за пране и почистване на килими, мокети, тапицерии и дамаски. Пяната на MEDIX CARPETS прониква дълбоко в тъканите, като разтваря и премахва различни петна и упорити замърсявания, оставяйки чисто и свежо ухание.10103 - 500 mlF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Valentin_V написа:Колегата дето ти предлага този метод за почистване е невероятен един приятел прави същата услуга и резултата е все едно е нова тапицерията си остава суха и не ти смърди на спарено после.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
аз съм прал по 2 начина- единия с медикс на място- резултат- задоволителен, ако бях търкал още щеше да излезе повече мърсотия, но става метода. другия вариант е със седалката под душа и търкане- става идеално, за 2 дни на слънце съхне напълно!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
за мераклиите ,които искат да перат седалки вкъщи давам следната технология,която сам си съчиних,купувате меглио,прах за пране и омекотител.смесвате прахта и омекотителя в кофа с топла вода.пръскате повърхносста с меглио и търкате с четка като предварително сте накиснали седалката с хладка вода.след това изпирате и с сместа за хубав аромат и 3 дни на терасата .малко е бавно като процедура но се оказа доста ефективно.и най важното е че не струва 100лв а само 5.УСПЕХ :DПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Младежи,не се вкарвайте във филми.Не си давайте парите на вятъра.Изчетох внимателно темата.Свалих си седалките на Мареята взех си медикс за килими и с маркуча на двора търкане плакнене и след това три дни на слънце(аз ги дърржах 5 дни за по сигурно).Който няма ,двор колегите са писали ,в банята.Вярно труд си е ама са си спестени 100лв.Все пак живеем в България трябва да се пести :D УСПЕХ на всички в начинанието само гледайте да хванете хубаво време.Няма такива работи като мирис на мухъл и т.н. освен ако не ги перете между януари и февруари Очаквам критики(няма да ме изненадате) :PMarea Wekeend 1999 1.6 16V
Коментар
-
fiatini написа:Младежи,не се вкарвайте във филми.Не си давайте парите на вятъра.Изчетох внимателно темата.Свалих си седалките на Мареята взех си медикс за килими и с маркуча на двора търкане плакнене и след това три дни на слънце(аз ги дърржах 5 дни за по сигурно).Който няма ,двор колегите са писали ,в банята.Вярно труд си е ама са си спестени 100лв.Все пак живеем в България трябва да се пести :D УСПЕХ на всички в начинанието само гледайте да хванете хубаво време.Няма такива работи като мирис на мухъл и т.н. освен ако не ги перете между януари и февруари Очаквам критики(няма да ме изненадате) :PПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар