Колеги давам и малко снимки (дано да се вижда) Когато взех колата преди година имаше едни малки точици (най вероятно ръжда) по тавана където трябва да се падне дръжката на шофьора , а днес забелязах че тези точици кафеникави са се появили и около другите дръжки,а дори и има петна между пантата на 5-тата врата и дръжката за задния пасажерНякой имал ли е такъв проблем и дали да свалям тавана да гледам за ръжда,че доколкото знам няма махане ако веднъж се наплеска?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ръжда по тавана (в купето)
Collapse
X
-
То реално погледнато няма как да ръждяса купето от вътрешна страна. Другият вариант е да е било предварително ръждясало на места и ако са го чистили тавана на някоя автомивка в последствие влагата си е казала думата и е спомогнала за избиването на тези ръждиви точици.... Нека дадат мнение и други колеги.Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
V.Vencislavov написа:То реално погледнато няма как да ръждяса купето от вътрешна страна. Другият вариант е да е било предварително ръждясало на места и ако са го чистили тавана на някоя автомивка в последствие влагата си е казала думата и е спомогнала за избиването на тези ръждиви точици.... Нека дадат мнение и други колеги.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Ръжда по тавана (в купето)
И на моята изби ръжда на същото място и се оказа, че при дъжд и сняг под антената е пропускало вода.Плафона беше целия позеленял отвътре и си личеше как се е стичало вода по изолацията на купето.Ръждата с нищо не можах да я изчистя.ако разбереш с какво може да се изчисти пиши.
Коментар
-
Аз понеже си обичам да чопля та ще го сваля някой ден можеби! Варианта на колегата sbozhilov ми се вижда най-приемлив понеже аз я и свалях тая антена...обаче пък нямаше никаква влага покрай плафона да му се не види. По принцип трябва ли да има някакво уплътнение покрай антената или тя със стягането прилепва плътно (аз нямах никакви гумички и прочие)Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Колеги може ли да сълзи вода от под уплътненията на заварките на тавана ? В смисъл при мен са нагорели и заминали.... най странното е че след като подигах тъпата "тапицерия" на тавана отдолу няма нищо?! тавана отдолу му няма нищо - има си цвят там нямакав - но няма ръжда. Мисълта ми е като капе вода от някаде да преебва тапицерията само ? Тва са ми съмненията....I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......
Коментар
-
cls618 написа:Колеги може ли да сълзи вода от под уплътненията на заварките на тавана ? В смисъл при мен са нагорели и заминали.... най странното е че след като подигах тъпата "тапицерия" на тавана отдолу няма нищо?! тавана отдолу му няма нищо - има си цвят там нямакав - но няма ръжда. Мисълта ми е като капе вода от някаде да преебва тапицерията само ? Тва са ми съмненията....Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар