Още един "нов" проблем или добре забравен стар
Преди да ми се повреди термостата имах доста сериозна загуба на антифриз. Ходих в сервиз, но не откриха нищо! За седмица трябваше да доливам може би около 1 литър дори и повече... много неприятно особено за теч, който не се вижда...В момента в който термостата ми се повреди (температурата не се качваше повече от 75-80 градуса, вероятно е отварял по-рано?) антифриз, нито грам не съм губил! Реших, че се е оправило от самосебе си (да бе да)... макар и да не е логично!Почти бях забравил за този проблем, но след като смених термостата вчера (заковава 90-те градуса както се очаква и колата заработи както трябва) антифриза отнов падна под минимума.. и старата история с доливането започва да се повтаря!Очевидно пак ще се наложи всеки ден да следя за загуба на антифриз!Въпросът ми към колегите е, каква може да е връзката в моя случай между работещ термостат и загубата на антифриз? Дали антифриза циркулира през определен кръг където се губи? Не мисля, че е съвпадение, защото загубата беше сериозна и очевидна при два различни (работещи) термостата, а когато се развали спря да губи антифриз!Моля за мнения, че ми е супер спечено.

Коментар