Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

помощ тече масло

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

помощ тече масло

здравейте колеги моля ако на някой му се е случвало до сега да помага тече ми масло от лявата страна ка двигателя но не е от него целият носач е облян вътрешния маншон е скъсан и се вижда карето вазможно ли е да е от там ? помагайте че се отчаях напълно не е двигателно масло защото на мирис са различни и хидравлично не е защото нивото е както след смяната му самнявам се да не е от скоростната кутия ама не сам много сигурен ако някой има идея да помага
    live is too short to drive VW

100% e маслото на скоростната кутия. Махаш полуоската и сменяш маншона, и май имаше някакъв семеринг ако не бъркам. Но има тема във форума на тази тема-потърси я.
    SEAT Leon Cupra 300
    Triumph Street Triple 765 R

Коментар

тва добре ама като извадя карето маслото ще изте4е нали?

Коментар

масло

Ще изтече.По-добре направо си го смени,кой знае от кога не е сменяно.Само виж точния вискозитет. При Типото мисля ,че на вътрешното каре маншонът е с лагер.Така че си сменяш маншончето,лагерчето и маслото и колата ’’заспива’’.
        Моля,пишете малко по-грамотно...

Коментар

препоръчайте масло щтото от към трансмисия съм много бос имал съм само немски щайги които нямат никакви претенции от към консумативи а тука е малко по сложна работата май нищо че на двигателя сипвам само лубрика 15 в 40 ама като го сменям на 5000 няма ядове но за това на скоростната кутия ще дам парички то си е за по дълга експлоатация

Коментар

масло

Чакай,аз одеве се обърках,че става въпрос за Типо.Но нищо ,ако колата ти е Браво,пак си с лагер на вътрешния маншон. Трансмисионното ти масло е 75 / 90. Аз лично съм с I.G.A.T. -20 лв. за литър.Нужни са ти 2л.
            Моля,пишете малко по-грамотно...

Коментар

мерси колеги за помоща утре я почваме с един приятел ако имам късмет до сряда ще е 6 и пак ще сам с самолета

Коментар

Working...
              X