как се сменяват крушките на светлините на номера на Бравата???Как става свалянето на самите тела дето са над номера(които много пречи те да паднат надолу) !?!??!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
светлините на номера!!!
Collapse
X
-
Напротив - написах го едва след като лично се убедих че може да се намери тема, която да помогне, и умишлено не дадох линка към нея.Може би си написал думите в полето за търсене горе вдясно, и си натиснал "Тъсене"? Аз първо натискам "Търсене" без да пиша нищо в полето и влизам в търсачката, после пиша вече вътре в търсачката като съм, и тогава от нея -> "Търсене"
Коментар
-
ОгиА пък аз се чудех къде изчезна старата търсачка.Иначе доста странен начин за търсене, предполагам, че доста хора няма да са в час с тованововъведение, включително и аз.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Това си е проблем. Вариантът е да изрежеш внимателно с ножче периферията на платката която държи номера там където са крушките и да вкараш някакво плоско ножче и така да се опиташ да ги извадиш.Мисля че имаше някакъв вариант отгоре да се прави някакво разглобяване на задните кори в багажника обаче не съм запознат.Потърси в "Fiat_Bravo-Brava_Service_Manual" Аз като ми слагаха номера им казах да го сложат 1 см по-надолу точно заради крушките. Четох в някакъв форум че се маха задния номер, заедно с пломбата. После пломбата - с каноконлит за номера и си поставяш обратно номера.Друг вариант - отиваш в КАТ и им казваш че трябва да се махне номера за да си смениш лампичките. Може да те оръсят някакви пари. Ама това ако не е стандартна процедура може да нямат разценки колко им струва и може да се разминеш гратис.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
С права отвертка се натиска лекичко отстрани една пластина, и плафончето пада. Ако номерът е плътно нагоре и пречи това да стане - ляга се на земята под бронята, и с ръка се бърка в кухината на бронта, хваща се буксата която влиза в плафона, и се развърта леко, и се вади нагоре.Ако и това е невъзможно - едва тогава се мисли за рязане на броня, сваляне на кори, и друго обезобразяване....
Коментар
-
Ако толкова много ти пречи номера , като на мен следвай следните инструкции:1. Отвиваме с кръстата отверка двата самонарезни винта , които държат задния номер.2. Леко сгъваме номера около пломбата от КАТ.3. С лист от ножовка прерязваме пломбата (листа се пъха между държача на номера и бронята).4. Номерът е отделен от бронята и не пречи. Със малък самонарезен винт , отзад на номера , в дупката на пломбата се укрепва самата пломба , за да не падне (ако е необходимо се слага шайба).5. Номера се монтира на старото си място , посредством двата самонарезни винта.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
Добър вечер колеги и при мен не светеха ламБитена номера(така 3 години),но днес реших да си ги оправяТа мъчех се,суках и нищо,накрая свалих номера от ПВЦ-то---първо от едия ъгъл откачих ламарината от щипките.... и постепенно от всички,ламарината остана само на пломбата и си мислех.... край,но дръпнах по силно и номера падна и бломбата беше цяла
и така влязох в играта
(пломбата е сложена на ламирината и е пробила черната поставка и накрая е в бронята,но няма страшно действайте)Аз ви съветвам да не се занимавате с глупости и си оставете така нещата,никой не ги гледа тея светлини,а и на 40% от автомобилите не им светят
УСПЕХ на тези които ще се мъчат
Коментар
-
Не е особено уместен съветът ти, bingo_boy! Това, че не са глобили теб, не означава че утре няма да изгори друг колега, последвал съвета ти. А пък, ако това се случи някъде в чужбина (където много държат точно на това осветление!), не ми се мисли колко ще трябва да плати.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Като регистрирахме Брaвото, бях посъветван от комшията, който също има Браво, именно за тия крушки и съответно накарах като слагаха номерата да ги сложат така, че да могат да се вадят за смяна крушките.Така и направиха, и точно миналата седмица се наложи да сменяме едната крушка. Никакъв проблем с изваждането нямах, проблем беше само самата крушка, която се оказа не като на Ланчата, а съвсем различна и се наложи да ходя до най-близката бензиностанция да купувам такава. Крушките на Бравото са от тия, дето са без цокъл и се "пъхат" във фасонката...
Коментар
-
bingo_boy написа:а иначе който каквито савети да дава,просто без сваляне на номера(или бронята:D ) няма начин
Fiat Brava 1,2 16V SX и колело
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар