Nicko извинявай че не се уточних,говоря за браво.Гледах и аз да бръкна от някъде,ама .... греда
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
светлините на номера!!!
Collapse
X
-
нещо неразбирам защо имате такива трудности при смяната на крушките ,явно при моята каручка има нещо различно . Защото без да се сваля нищо просто се навеждам и хващам внимателно крушката с 2-пръста и я вадя ,по същия начин поставям и новата и невиждам проблем (относно съвета да се кара без светлини на номера , лично при регистрацията имах проблем в халето ,точно защото едната не светеше -казаха ми 50 лева да почерпиш или иди в сервиз да ти я сменят , аз пък извадих нова от жабката и я смених пред тях. Казаха че и така ставало
Коментар
-
Да,обаче ако ти се наложи да пребоядисваш бронята и трябва да свалиш номера и нямаш късмета пломбата да не е захванала за пластмасата,какво паравиме?Лично моето мнение(и е грешно разбира се),НЕ се занимавайте,спирали са ме безброй мн пъти и никога не са гледали тея светлини,още повече,че като им спреш на полицаите,гасиш двигателя и съответно фаровете
Коментар
-
bingo_boy написа:... Лично моето мнение(и е грешно разбира се),НЕ се занимавайте,спирали са ме безброй мн пъти и никога не са гледали тея светлини,още повече,че като им спреш на полицаите,гасиш двигателя и съответно фароветеRenault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар