а? Как мислите?аз мисля че уното е малко подобро
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Uno vs Tipo - кой е по-добър?
Collapse
X
-
tipoFEN написа:колко горятколко мощни самакс км/чкоя е по-удобнаи такива нещаLancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e.8V 88`
Коментар
-
Мога да намеря всичко,имам доста приятели които могат да ме уредят... харесва ми с тази кубатура заради конете, сега карам на тате ладето което е 65 ... и нещо не ме кефи... само парите са проблемкажи нещо повече за SediciЖивея за да карам ТИПО!!!
Ей това ми е мечтата - 1.8i.e. (1756куб.см 103к.с)
ЛУД СЪМ МАМО, ЯМ ПАРКЕТ!!! ИСКАМ ТИПО!!!
fiat tipo
Коментар
-
tipoFEN написа:COOOOOLTipo 2.0i.e 16V "Sedicivalvole" с мощност 145 к.с.,ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
"Живея за да карам ТИПО!!! Ей това ми е мечтата - 1.8i.e. (1756куб.см 103к.с) ЛУД СЪМ МАМО, ЯМ ПАРКЕТ!!! ИСКАМ ТИПО!!!"Е тоя типо фен ме кефи!Пич аз карам точно такава каквоато искаш, само дето е 105 а не 103 ... което си е голема разлика .... за данъчните ... :о)Дзвера много пердаши, намират се с всички екстри - моя има даже подлакътник, освен климаика електрическите стъкла. Нямам ABS и възглавници, всичко е чисто каране.Бензина никак не го жали 10-11/100 градско, особено зимата, аз съм с газаова на многоточковия инжекцион и съм многодоволен, зимата е 12-13 на 100 градско, газ. Поддръжката е малко по скъпа от другите типовци, ремъци, амортисьори ... Но 105 са си 105, освен това свука на 6000 оборота, фиуууууTipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
-
Кейн написа:"Живея за да карам ТИПО!!! Ей това ми е мечтата - 1.8i.e. (1756куб.см 103к.с) ЛУД СЪМ МАМО, ЯМ ПАРКЕТ!!! ИСКАМ ТИПО!!!"Е тоя типо фен ме кефи!Пич аз карам точно такава каквоато искаш, само дето е 105 а не 103 ... което си е голема разлика .... за данъчните ... :о)Дзвера много пердаши, намират се с всички екстри - моя има даже подлакътник, освен климаика електрическите стъкла. Нямам ABS и възглавници, всичко е чисто каране.Бензина никак не го жали 10-11/100 градско, особено зимата, аз съм с газаова на многоточковия инжекцион и съм многодоволен, зимата е 12-13 на 100 градско, газ. Поддръжката е малко по скъпа от другите типовци, ремъци, амортисьори ... Но 105 са си 105, освен това свука на 6000 оборота, фиуууууЖивея за да карам ТИПО!!!
Ей това ми е мечтата - 1.8i.e. (1756куб.см 103к.с)
ЛУД СЪМ МАМО, ЯМ ПАРКЕТ!!! ИСКАМ ТИПО!!!
fiat tipo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар