много рядко когато му скимне се показват всички цифри както трябва да бъде , но много рядко по принцип е така или с 5-6 чертички повече но нищо не може да се разбере нито цифра нито нищо , удрял съм отгоре над километража , но и така не се оправя дайте акъл
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Километража се развали
Collapse
X
-
Re: Километража се развали
Zlatev написа:много рядко когато му скимне се показват всички цифри както трябва да бъде , но много рядко по принцип е така или с 5-6 чертички повече но нищо не може да се разбере нито цифра нито нищо , удрял съм отгоре над километража , но и така не се оправя дайте акълбрава 1.4 12в 1997 моно инжекция, но радиото е стерео
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/22/21929_450.JPG
Коментар
-
Re: Километража се развали
gogo_bravata написа:Zlatev написа:много рядко когато му скимне се показват всички цифри както трябва да бъде , но много рядко по принцип е така или с 5-6 чертички повече но нищо не може да се разбере нито цифра нито нищо , удрял съм отгоре над километража , но и така не се оправя дайте акъл
Коментар
-
колега качи някоя снимка на разглобеното табло .... (относно даването на контакт без табло .... какво може да стане това са само уреди за отчитане .... със или без тях каква е разликата .... аз моята докато правих осветлението на километража я карах 2 дни без табло и всичко си беше ОК)AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
ivan_dice написа:колега качи някоя снимка на разглобеното табло .... (относно даването на контакт без табло .... какво може да стане това са само уреди за отчитане .... със или без тях каква е разликата .... аз моята докато правих осветлението на километража я карах 2 дни без табло и всичко си беше ОК)Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар