Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем при зареждане с бензин.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем при зареждане с бензин.

Карам пунто 1.1 96г.Проблема се състои в това, че като пъхна пистолета в дупката на резервоара и започна да зареждам прекъсва сеедно съм сипал бензин до горе. Забелязах, че явно от много голямото налягане което създават някой кабинки в бензиностанциите бензина просто се връща и не може да мине през тръбата. Като съм натиснал спусака до половината (тоест да зарежда по бавно) горивото си минава през тръбата.Това си е фабричен проблем при всички пунтота или е така само при мен?
    _/''''''''''''''''''''''''\_
    //---------------\\
    [( )== //// ==( )]
    |_|'------------'|_| ....Punto

По-скоро е до пистолета. И при мен е така на някои бензиностанции. Според мен бензина се пени в тръбата, и от това се задейства изключвателя на колонката.

Коментар

Това е от пистолета за зареждане колега .Просто сипвай по леко и няма да ти изключва.При мен на моменти се получава същото ,даже когато ми пълнят момчетата,така че не се притеснявай.Успех :D
      MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
      "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
      R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Аз не съм имал проблем с подоно нещо на Пунтото, но сам съм си зареждал няколко пъти (нали знаете на по-големите бензиностанции как стоят нещата ). Ето защо трянва да сложиш ГАЗ тя не се пеняви, пък и е по-евтина :D
        FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Тва пунто хаби 7/100 в София.Ако сложа газ трябва да карам цяла година само за да си избия парите от газовата.Въпреки, че ако бензина стане 2.40 бих се замислил.
          _/''''''''''''''''''''''''\_
          //---------------\\
          [( )== //// ==( )]
          |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

Тва пунто хаби 7/100 в София. Ако сложа газ трябва да карам цяла година само за да си избия парите от газовата. Въпреки, че ако бензина стане 2.40 бих се замислил.
            Казах го по-скоро на майтап, моео е 1.6 и дава към 10-11 газ в града. При теб може би няма да е толкова рентабилно
            FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

MorningEnergy написа:
              Въпреки, че ако бензина стане 2.40 бих се замислил.
              Пепел ти на езика
              Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Working...
              X