здр. ЗНачи от мн скоро се появи 1н проблем.. Значи колата е на газ от 2 седмици.. преди 1 седмица както си карам в града и изведнъж се губят ниските обороти и педала отъва..Аз см натиснал до доле на 2ра и се движа с 20 км.. И се получава страннен звук като на тракктор тропа..и Така кат я изгася 15 мин и после запаля няма проблем. така ходих и до софиа и каде ли не минхах 600 км с тоя проблем. обача почна секи ден в града да ми се появвя. Смених свещите но се оказа че не е от него.Интересното в случая е че като карам на газ, лампата на инжекциона ми свети постоянни. и като префарля на бензин и пак продалжава да свети когато стане проблема.. И дори след малко каране със тоя проблем на бензин когато изчезне лампата на инжекциона от таблото Веднага колата се оправя...милля да ида на диагностика др седмица... вие какво мислите..благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем С Фиат Брава 1.6
Collapse
X
-
Re: проблем С Фиат Брава 1.6
crazy_kon написа:здр. ЗНачи от мн скоро се появи 1н проблем.. Значи колата е на газ от 2 седмици.. преди 1 седмица както си карам в града и изведнъж се губят ниските обороти и педала отъва..Аз см натиснал до доле на 2ра и се движа с 20 км.. И се получава страннен звук като на тракктор тропа..и Така кат я изгася 15 мин и после запаля няма проблем. така ходих и до софиа и каде ли не минхах 600 км с тоя проблем. обача почна секи ден в града да ми се появвя. Смених свещите но се оказа че не е от него.Интересното в случая е че като карам на газ, лампата на инжекциона ми свети постоянни. и като префарля на бензин и пак продалжава да свети когато стане проблема.. И дори след малко каране със тоя проблем на бензин когато изчезне лампата на инжекциона от таблото Веднага колата се оправя...милля да ида на диагностика др седмица... вие какво мислите..благодаря предварително>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Реклама
Collapse
Коментар