Здравейте, доста съм чел из форума за проблема с трудно движещите се стъкла на малко - по старите Фиатове. Моят е 97- ма година и стъклата са адски дразнещи. При малко по - топло време се движат доста по - лесно. Т.е. според мен уплътненията са дали фира. Чудя се, ако си купя нови уплътнения ще се подобрят ли нещата и естествено ако не е много трудно да се сменят въпросните? Не можах да намеря някой да е правил подобна интервенция.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за ел стъкла
Collapse
X
-
Re: Въпрос за ел стъкла
dvoinikat написа:Здравейте, доста съм чел из форума за проблема с трудно движещите се стъкла на малко - по старите Фиатове. Моят е 97- ма година и стъклата са адски дразнещи. При малко по - топло време се движат доста по - лесно. Т.е. според мен уплътненията са дали фира. Чудя се, ако си купя нови уплътнения ще се подобрят ли нещата и естествено ако не е много трудно да се сменят въпросните? Не можах да намеря някой да е правил подобна интервенция.ПоздравиФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Реклама
Collapse
Коментар