имам от 3 години типо,1.4моно инжек-1995г.Супер е но излезна един проблем.от1 и 3 предавка исключва при неражности и завои.надиавам се да не е от скоростната кутия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
типо1.4-исключва от 1 и3 скорост
Collapse
X
-
Не е от скоростната кутия!Цялата работа идва от лостовата систем - скоро ще ти откаже и 5-та да ти влиза Някой колеги съветват да се напръска обилно с ВД40 ама аз съветвам да се сменят съединенията излизат около 60лв с работата.УспехA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Лостовата система на типото е с ябълковидни накрайници, които се износват. Познава се по луфта на лоста. Не подлежат на ремонт. Обаче, колега antoni_gerdjikov ако лоста не се движи затруднено има вероятност проблема ти да е и тампони на двигател/скоростна кутияFIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
Здрасти, имам един приятел който кара типо 1,6 моно и преди време имаше същия проблем. Оказха се скъсани тампони на двигателя и скоростната кутия или някакви втулки били сменяли. Но след като си взе колата пак не беше добре и той отиде при негов познат който му казал, че в скоростната кутия му били изкривени щангите или нещо подобно и да я кара докато не се счупи съвсем. Кажете ми ако има някакъв начин да я оправи.
Коментар
-
BO написа:Не е от скоростната кутия!Цялата работа идва от лостовата систем - скоро ще ти откаже и 5-та да ти влиза Някой колеги съветват да се напръска обилно с ВД40 ама аз съветвам да се сменят съединенията излизат около 60лв с работата.УспехАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Здравейте Аз преди 2-3 години имах същия проблем-иключваше ми първо 1-ва а по късно почна и 3-та (някак не влизаха до край) и тоно почнах да търся нова ск. кутия защото 3-4 "майстори" казаха че е от нея реших да навия малко гайките на съединителя защото отделяше много високо и скоростите се оправиха-от тогава нищо не съм пипал :P Дано и при тебе се окаже нещо лесноФиат Типо 1,6 Двувалката
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар