Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся болт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся болт

Колеги, търся болта за теглене на колата. Продава ли се някъде въобще или ако някой му знае размера и вида резба. да пише?
    Fiat Bravo 1.9JTD 1999

За каква кола?На Punto и на Brava имам, ще измеря и ще ти кажа.Ще ти направя схема.Но по моргите едва ли ще ти откажат да ти продадат този болт за 4-5 лева.Аз лично, направо си изпросих такъв за Punto-то на жена ми, когато съм купувал последното нещо, което съм гледал е дали има болт.После забелязах и намерих такъв веднага. Че и без пари, дама беше в "канцеларията" на моргата, сторих и се чаровен може би.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

че тои пунтото от пред от страната на шофиора от зад зад бронята има каде да се закача кука за теглене .... не е нужен болт ... 2-3 пати са ме дарпали с кука Yellow_Flash_Colorz_PDT_42 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 препоръчвам задължително еластично въже ... щото иначе е мъка...
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
        че тои пунтото от пред от страната на шофиора от зад зад бронята има каде да се закача кука за теглене .... не е нужен болт ... 2-3 пати са ме дарпали с кука Yellow_Flash_Colorz_PDT_42 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 препоръчвам задължително еластично въже ... щото иначе е мъка...
        Мен са ме дърпали с метално такова - нямах ядове, беше ми удобно. Сигурно, защото знаехме какво правим точно...
        NOW: ???
        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Колата е Браво 1.9JTD 99г. Без болт не става за дърпане. По неволя го научих. Падна акум извън града......голям зор. Ще потърся по моргите, но ако колегата Malone има време, ще го помоля за данните.
          Fiat Bravo 1.9JTD 1999

Коментар

Аз му викам кука за теглене.Може да ползваш и от друга кола, само резбата да е същата.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Бул.’’М. Луйза’’-посока от военните магазини към центъра-30м след ’’Папараци’’ в новата кооперация на партера има малко магазинче за авточасти-0887 661-891-Иван. От него си купих куката за Мареята.
              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Благодаря на всички. Утре отивам да купувам
                Fiat Bravo 1.9JTD 1999

Коментар

В комплекта при резервната гума има такава кука ( червената,която колегата по-горе е сложил). Навива се през капачето в бронята и резбата е с малка стъпка (не е метрична).Не знам колегата къде са го закачали,но връзване на друго място повдига бронята и може да я счупи.

Коментар

кола

те са различни за Пунто и Мареа едните са вътрешни другитне външни
                    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

svetkos_ написа:
                      Fiat_Punto11 написа:
                      Мен са ме дърпали с метално такова - нямах ядове, беше ми удобно. Сигурно, защото знаехме какво правим точно...
                      Колега знам точно кво се прави ама си е шибано при потегляне те лашка от веднъж.... и следиш въжето да е изпънато като натискаш леко спирачка ,постоянно почти .... и слуачаино ако го се разхлаби пак те прилашква при изпъване.. докато с еластичния колан ... няма такова лашкане ...
                      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
                      X