Колеги, търся болта за теглене на колата. Продава ли се някъде въобще или ако някой му знае размера и вида резба. да пише?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся болт
Collapse
X
-
За каква кола?На Punto и на Brava имам, ще измеря и ще ти кажа.Ще ти направя схема.Но по моргите едва ли ще ти откажат да ти продадат този болт за 4-5 лева.Аз лично, направо си изпросих такъв за Punto-то на жена ми, когато съм купувал последното нещо, което съм гледал е дали има болт.После забелязах и намерих такъв веднага. Че и без пари, дама беше в "канцеларията" на моргата, сторих и се чаровен може би..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
че тои пунтото от пред от страната на шофиора от зад зад бронята има каде да се закача кука за теглене .... не е нужен болт ... 2-3 пати са ме дарпали с кука Yellow_Flash_Colorz_PDT_42 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 препоръчвам задължително еластично въже ... щото иначе е мъка...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:че тои пунтото от пред от страната на шофиора от зад зад бронята има каде да се закача кука за теглене .... не е нужен болт ... 2-3 пати са ме дарпали с кука Yellow_Flash_Colorz_PDT_42 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 препоръчвам задължително еластично въже ... щото иначе е мъка...NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
svetkos_ написа:Fiat_Punto11 написа:че тои пунтото от пред от страната на шофиора от зад зад бронята има каде да се закача кука за теглене .... не е нужен болт ... 2-3 пати са ме дарпали с кука Yellow_Flash_Colorz_PDT_42 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 препоръчвам задължително еластично въже ... щото иначе е мъка...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар