от трите врътки, дясната в едната си част (дясната) не свети при включени габарити... та много ще съм ви благодарен ако ми кажете как се сменя и каква крушка да си купя...!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
как да сменя крушката за осветление на врътката за обдухване
Collapse
X
-
Мисля, че се разглабя цялата конзола.. трябва да се махнат врътките за климата, отдолу на конзолата има болтове, маха се радиото, ордолу също болтове, маха се лентата с копчетата за светлините за мъгла, като отстрани на самата лента има 2 капачета, под тях има болтчета...Друго в момента не се сещам. Ако има начин да се сменят и без да се разглабя всичко и някой го знае, да пише, че и мен ме интересува...FIAT BRAVO 1.6 16V
-
Някой преди беше писал, че се вади средната врътка (тази, с която се регулира силата на вентилатора), ама аз пробвах на моята кола и нещо не успях да я извадя. Слабо ли дърпах, какво ли не направих, не знам, но ме беше страх да не повредя нещо, защото все пак това са фини коли и не са предвидени за дивашки напъни.Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
IvoMarea написа:Някой преди беше писал, че се вади средната врътка (тази, с която се регулира силата на вентилатора), ама аз пробвах на моята кола и нещо не успях да я извадя. Слабо ли дърпах, какво ли не направих, не знам, но ме беше страх да не повредя нещо, защото все пак това са фини коли и не са предвидени за дивашки напъни.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Така е както го е описал Divaka, само че наистина преди това се изважда с издърпване средната врътка(за степените на вентилатора). Под нея има винт шестограм, както и всички останали винтове. Мисля че са общо осем. Радиото задължително се сваля. Има и два винта отдолу под пепелника и запалката. Успех.Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
Погледнете тук колеги: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=4616Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Погледнете тук колеги: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=4616SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар