Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Stilo Skyroof повредена релсата - ремонт?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Stilo Skyroof повредена релсата - ремонт?

    Привет Stilo собственици,в момента обмислям покупката на Fiat Stilo JTD и конкретно този който гледам има стъклен сгъваем покрив "Skyroof".Обаче има проблем в едната релса (електроника и мотор работят) и когато се движи, той излиза от релсите Знаете ли това къде могат да ми го оправят и каква ще е евентуалната цена на ремонта? (За предпочитане гр.София или гр.Сливен)Също така ще се радвам ако споделите кои са местата на които трябва да обърна внимание преди покупка на употребявано Stilo. Къде са слабите места?Предварително благодаря за информацията!

    #2
    Питай в сервиза на Webasto.Гр. София ул Борис Илиев №17- тел (02)9420-555.На сервиза телефона е-( 02)9420-526.
    Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

    Коментар


      #3
      Имам подобен проблем - ако има счупване - няма поправяне - само подмяна. Аз съм може би единствения човек в БГ разглобявал такова нещо и ти го казвам от опит. Уебасто не носят отговорност за покриви поставяни от самия производител - в случая - ФИАТ. Такав покрив се монтира само на ФИАТ и много подобен на някои А-класи.
      Stilo 1.8 16V

      Коментар


        #4
        Преди покупката на дизелово Стило обърни внимание на състоянието на съединителя!Ослушвай се за паразитен шум при празен ход,поне при мен се появи този проблем
        Motorracing is a sickness the only way to get over it is to die!
        JTD115....

        Коментар


          #5
          Присъединих се в клуба, вече съм собственик на Стило.Засега нещата изглеждат добре. Забележките които има са изкачащото въже на механизма покрива, липсва ми кората над багажника и съединителя зацепва съвсем в началото.Иначе двигател, окачване и интериор засега са без забележки.Ако някой от вас има излишна кора или знае къде се продава, ще се радвам да каже Ето снимка на придобивката ми:
          Прикачени файлове

          Коментар


            #6
            Да ти е честита. Това стило да не е от Дупница закупено? Инъче за кората не мисля че ще има проблем да си я вземеш от някое блъснато.

            Коментар


              #7
              Kotseto написа:
              Да ти е честита. Това стило да не е от Дупница закупено? Инъче за кората не мисля че ще има проблем да си я вземеш от някое блъснато.
              Мерси мерси Да, от Дупница е, от автокъща K&R

              Коментар

              Working...
              X