Колеги, снощи като се качих в колата и видях в краката си /под педалите/ това. Някой има ли идея какво може да е то?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво може да е това?
Collapse
X
-
Тва ми мяса на парче от корпуса на пласмасата дето е хванат бутона за светлените на спирачките, ама наи лесно ще стане ако си извадиш бастуните от корема и се наведеш да видиш от къде е изпаднало мисля че веднага ще си проличи.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
emzo написа:..Такова чудо в краката си нямам.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Ми то всяка кола си има бутон на педала на спирачката задействащ светлините на стоповете, така че не може ти да нямаш такъв.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
emzo написа:Я да поразсъждавам малко .... Колегата казва, че му е било в краката (педалите).Добре де, какъв е тоз бутон за светлини на спирачките ?Такова чудо в краката си нямам.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Vladim написа:emzo написа:..Такова чудо в краката си нямам.Dido_Lyubenov написа:Колега, много сори за въпроса, ама то на твойта кола все нещо не работи откакто си я взел, сега пък нямаш и бутон за включване на стоп-светлините, и все казваш че нямаш проблеми... абе тя върви ли изобщо тая колаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
А дали не е от задната страна където не се вижда на снимката, прилича ми на законтряща шаиба на тва бялото пластмасовото , как го нарекохте "педал суич нам си кво" хаиде пак залягайте и докладвайте и не се впрягайте за бастуните аз така си приказвамПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар