Здравеите колаги,бензиновата помта на един приятел е блокирала (незнам поради каква причина при полужение, че има бензин в резервуара).Та интересува ме дали някой знае колко струва и дали има значение от каква брава е?Ако някой колега от Пловдив има такава бензинова помпа нека да пише за какви пари я продава. Мерси предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензинова помпа-fiat brava 1.4 12v(колко струва)
Collapse
X
-
Re: Бензинова помпа-fiat brava 1.4 12v(колко струва)
kostadinov.n написа:Здравеите колаги,бензиновата помта на един приятел е блокирала (незнам поради каква причина при полужение, че има бензин в резервуара).Та интересува ме дали някой знае колко струва и дали има значение от каква брава е?Ако някой колега от Пловдив има такава бензинова помпа нека да пише за какви пари я продава. Мерси предварително!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
Re: Бензинова помпа-fiat brava 1.4 12v(колко струва)
Tornado написа:kostadinov.n написа:Здравеите колаги,бензиновата помта на един приятел е блокирала (незнам поради каква причина при полужение, че има бензин в резервуара).Та интересува ме дали някой знае колко струва и дали има значение от каква брава е?Ако някой колега от Пловдив има такава бензинова помпа нека да пише за какви пари я продава. Мерси предварително!
Коментар
-
Аз свалих помпата и след доста опити не трагна, но реших да не спирам с пробите и я занесох на сртугар да я разкапсолова като мислех, че е засмукала боклук и затова неможе да завърти.Оказа се, че всички усилия са били напразно защото след като я отворих видях, че вътре има само една топка разтопена пластмаса и нищо друго!Та ако някои има такава работеща и е от Пловдив нека ми пише!
Коментар
-
Колега, по-добре инвестирай в нова. Вече са ти дали цените. Аз миналата година на старото Браво плащах 150 лева със смяната. После като видя къде и как е закрепена - сам ще си я смениш, вярвам че не е голяма философия от видяното.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар