Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде в софия продават гуми втора употреба?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде в софия продават гуми втора употреба?

интересуват ме места с повече избор, щото минах през няколко гумаджийници и все по гума- две максимум от моя размер имат! и то са едни галоши....
    "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

колега, един съвет- потърси по форумите първо, много по-изгодни са от на онези обирджии. за 14 цола ми искат 35, че дори 40 лв. само гумата и то я изкара 3 месеца я не. галош. по форумите са наполовина като цена.иначе на околовръстното има една морга, мейду симеоновско и черно връх, посока от младост към бояна се пада вляво. ама не ги препоръчвам де.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Аз лично си купих 2 зимни гуми Dunlop по 35лв. със страхотен грайфер и шипове от един доста голям склад. Вече втора година ги карам и ще изкарат поне още 2-3 живот и здраве. Има голямо разнообразие, но понякога чакат доставка и не винаги е пълно, ходил съм няколко пъти.Тука се пада , в кухата пряка на Пробуда. На мене ми е близко, но незнам за тебе.
      "What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
      Кара любимата червена Brava 1,4 12V

Коментар

мерси колеги за съветите.. за форумите съм се сетил но офертите са все за по чифт, а на мен ми трябва една!killertoon ще отида да го видя този склад!
        "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Определено ти препоръчвам да идеш в с.Горни Богров на 15-тина км. от София. Там има много голям избор, гумите са сурпер запазени и момчетата дето бачкат са страшни пичове - а не като всеки средно статически гумаджия!
          Bravo 1.6 16v

Коментар

chris написа:
            Определено ти препоръчвам да идеш в с.Горни Богров на 15-тина км. от София. Там има много голям избор, гумите са сурпер запазени и момчетата дето бачкат са страшни пичове - а не като всеки средно статически гумаджия!
            колега я кажи къде точно в богров
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Като влизаш в Богров от София завиваш в 2рата уличка (май беше 2рата) на ляво, после пак на ляво по главния път и тръгваш обратно към Сф. Ще го видиш от лявата страна. Ако не го намериш питай някой и ще ти кажат.
              Bravo 1.6 16v

Коментар

chris написа:
                Като влизаш в Богров от София завиваш в 2рата уличка (май беше 2рата) на ляво, после пак на ляво по главния път и тръгваш обратно към Сф. Ще го видиш от лявата страна. Ако не го намериш питай някой и ще ти кажат.
                сетих се къде е, ако идваш от магистралата се пада след левия завой, срещу гумаджийницата обикновено седят куки. благодаря ти
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba84 написа:
                  chris написа:
                  сетих се къде е, ако идваш от магистралата се пада след левия завой, срещу гумаджийницата обикновено седят куки. благодаря ти
                  Eй там е. Само дай мигач като спираш за гуми :D
                  Bravo 1.6 16v

Коментар

До центъра за гуми Европа в Красна поляна, долу на крастовището има един гумаджия дето продава доста свестни гуми
                    FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Working...
                    X