Мерси на всички които оказаха съдействие за смяната на лампичките по таблото на Мареата.Ето резултата 5 изгорели крушки и една липсваща и то защо.Това е лампата за кода или имобилайзера.Като я поставих давам на контакт и паля лампата си мига колата си работи без проблем.Сега таблото ми е като цветомузика.Не ми стига лампата за еърбеците че свети постоянно ами и тая ще мига.Опитах се да си поблъскам главата и да открия проблема но уви ще се ходи да се чистят грешки.Ако някой може да ми каже каква е ролята на черната кутийка с бутон под седалката на шофьора.Знам че е нещо свързано с имобилайзера но не точно какво и него натисках промяна никаква.И накрая имам малко снимков материал по смяната на лампичките ако някой го интересува ще помогна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Успях с таблото
Collapse
X
-
Това е така нареченият инерционен изключвател, или нещо подобно беше Има роля при силен удар да прекъсва определени електрически вериги по колага с цел преодвратяване на пожар и прекъсване на горивоподаването. Когато изключи - бутона се натиска и затваря отново веригата.Frontera Sport, X20SE март 1998
-
tonov написа:Уточнение: прекъсва масата на бензиновата помпаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар