Интересно ми е, трябва ли да разглобя половината кола за да стигна до долната част на това резервоарче, да го ева ...Нещо се откачило при жена ми и като натисна лостчето, не пръска на стъклата а си тече някъде долу.Та искам да го видя и да съединя излязлото маркуче [може би].Но така като гледам, дори и да махна гумата и пластмасовия подкалник, пак няма да стигна до него.Ако някой е правил тази операция, моля да сподели как.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Резервоар на течността за чистачките, Punto МК1
Collapse
X
-
Резервоар на течността за чистачките, Punto МК1
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.comЕтикети: –
-
Re: Резервоар на течността за чистачките, Punto МК1
Malone написа:Интересно ми е, трябва ли да разглобя половината кола за да стигна до долната част на това резервоарче, да го ева ...Нещо се откачило при жена ми и като натисна лостчето, не пръска на стъклата а си тече някъде долу.Та искам да го видя и да съединя излязлото маркуче [може би].Но така като гледам, дори и да махна гумата и пластмасовия подкалник, пак няма да стигна до него.Ако някой е правил тази операция, моля да сподели как.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Виж го тук:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=13661Вдясно, /местото на пасажера, няма нищо от тази система...Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
"При жена ми" имах предвид на нейната кола, съжалявам.Нямах предвид лява или дясна страна на колата.Иначе, пред водача в ляво ми е казанчето. И си тече долу, а не пръска.Иначе всичко си е в ред или поне беше.Сега ще разгледам снимките, благодаря ви много..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Колега трипътниците са ... имат дюзи ... против голямо налагане след време умират ...аз си ги сменях ама няма фаида пак се преебаха свалих ги и запуших им дупките на капачките и обратно ги залепих и нямам проблем .На мен ми капеше от двупътника за задната чистачка , после и от предния трипътник почана ... даже като взех колата мислех че е спукано резервоарчето и свалях лявата кора на калника и го вадих от колата ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Да се ева в главата ...Можех първо да погледна, преди да развивам гумата и всички видии на подкалника. Трипътника се оказа проблема, паднала му е капачката. Утре ще си взема нов, тц, тц, тц ... ама човек от главата си страда.Развих всичко, отворих капака и тогава реших да пробвам. Уми ми очите. Между другото не можах да сваля подкалника. Горе на "бомбето" на амортисьора няма ли и две щипки, които да го държат [подкалника]?Открих къде е проблема преди да го смъкна та затова и не опитах да ги откача двете щипки.Но не трябва ли и те да се откачат.За мигача ще опитам при първа възможност, благодаря..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар