Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Резервоар на течността за чистачките, Punto МК1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Резервоар на течността за чистачките, Punto МК1

Интересно ми е, трябва ли да разглобя половината кола за да стигна до долната част на това резервоарче, да го ева ...Нещо се откачило при жена ми и като натисна лостчето, не пръска на стъклата а си тече някъде долу.Та искам да го видя и да съединя излязлото маркуче [може би].Но така като гледам, дори и да махна гумата и пластмасовия подкалник, пак няма да стигна до него.Ако някой е правил тази операция, моля да сподели как.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Re: Резервоар на течността за чистачките, Punto МК1

Malone написа:
    Интересно ми е, трябва ли да разглобя половината кола за да стигна до долната част на това резервоарче, да го ева ...Нещо се откачило при жена ми и като натисна лостчето, не пръска на стъклата а си тече някъде долу.Та искам да го видя и да съединя излязлото маркуче [може би].Но така като гледам, дори и да махна гумата и пластмасовия подкалник, пак няма да стигна до него.Ако някой е правил тази операция, моля да сподели как.
    Какво означава нещо се е откачило при жена ми ?Да разбираме ,че тя винаги се вози до теб нали?
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Виж го тук:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=13661Вдясно, /местото на пасажера, няма нищо от тази система...
      Ex. Grande Punto Driver

Коментар

"При жена ми" имах предвид на нейната кола, съжалявам.Нямах предвид лява или дясна страна на колата.Иначе, пред водача в ляво ми е казанчето. И си тече долу, а не пръска.Иначе всичко си е в ред или поне беше.Сега ще разгледам снимките, благодаря ви много.
        www.cyxap.com

Коментар

Провери си клапънчето първо да не тече от там.
          Пунто 1.1 55 SX,4/5 врати,98г.

Коментар

Колега трипътниците са ... имат дюзи ... против голямо налагане след време умират ...аз си ги сменях ама няма фаида пак се преебаха свалих ги и запуших им дупките на капачките и обратно ги залепих и нямам проблем .На мен ми капеше от двупътника за задната чистачка , после и от предния трипътник почана ... даже като взех колата мислех че е спукано резервоарчето и свалях лявата кора на калника и го вадих от колата ...
            Прикачени файлове
            >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Махаш предна лява гума и подкалника.След това лесно се сваля.И при мен течеше при напълване догоре,мислех,че е спукано,но нищо не открих,върнах го обратно и спря да тече.

Коментар

колеги мигача само махате и се стига до моторчето на чистачките

Коментар

Да се ева в главата ...Можех първо да погледна, преди да развивам гумата и всички видии на подкалника. Трипътника се оказа проблема, паднала му е капачката. Утре ще си взема нов, тц, тц, тц ... ама човек от главата си страда.Развих всичко, отворих капака и тогава реших да пробвам. Уми ми очите. Между другото не можах да сваля подкалника. Горе на "бомбето" на амортисьора няма ли и две щипки, които да го държат [подкалника]?Открих къде е проблема преди да го смъкна та затова и не опитах да ги откача двете щипки.Но не трябва ли и те да се откачат.За мигача ще опитам при първа възможност, благодаря.
                  www.cyxap.com

Коментар

м няма развиваш видиите и обхождах с една отверка да го искараш и силино дърпаш надолу....
                    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
                    X