Здравейте съфорумци!!Имам едно запитване до вас,въпроса ми е,какви са симптомите на неработещ дебитомер.И дали при неработещ такъв колата ще може да пали.Ще съм ви много признателен за отговорите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за дебитомер
Collapse
X
-
Няма да бяга като хората. На тихи обороти би трябвало да работи добре, ама на високи няма да ще. Ако се съмняваш в него и не е съвсем свършил, свали го, измий го добре отвътре с кореселин, изплакни го много добре с вода и го подсуши, най-добре с въздух. Би трябвало да има подобрение.Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
-
Всъщтност колеги колата ми върти ,но не пали.Закачихме я за един компютър и програмата откри проблем в датчика за въздух а това е дебитомер до колкото ми е известно.И затова реших да се допитам до вас,понеже е доста спорен въпроса.Бензиновата помпа качва добре,свещите имат искра и според някои хора както и компютъра е дебитомер.Някой има ли идея къде да търсим проблема,ако излезе,че не е дебитомер ,колата е Браво 1.8 16в
Коментар
-
u_bo
ако има проблем вв дебитомера на нашия мотор - откачаш го - и колата си работи перфектно - НО харчи повече -- така че това е начина за проба дали е развален.
Коментар
-
emzo написа:Аре пък точно с коресилин да не го мие, че следващата му тема ще е колко струва дебитомера .....Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
-
ivchotr написа:emzo написа:Аре пък точно с коресилин да не го мие, че следващата му тема ще е колко струва дебитомера .....
Коментар
-
Утре един приятел ще си свали неговия дебитомер от Brava 1.8 16v и ще направим проба дали ще има промяна.За нещастие когато свалях моя дебитомер го изтървах и едната от двете телчици,които служат,като сензори доколкото разбрах я пречупих.Занесох я на разни майстори и казват,че е от някаква непонятна за тях сплав.Някой има ли представа тази телчица как да си я възстановя?
Коментар
-
u_bo
GbGzTeaM написа:Ми като си купиш нов дебитомер
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар