Колеги имам останали петна по боята, от използването на уж пастираща паста и сега се чудя как да ги махна. Казаха ми с нафта или оцет, обаче се чудя дали няма да нараня лака на боята и ако не, с какъв парцал да търкам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Махане на петна от боята
Collapse
X
-
С оцет се чистят петна от вар или винерваис, ано ти е капнало от течащ таван на гараж. Нищо и няма на боята. А нафтата е универсална полир паста. На времето като намажех Ладата и я лъснех с вълнен парцал светваше като нова. Пробвай кое ще ти помогне. Успех :DFIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
-
Колега тъй като гледам бялата паста е запълнила всички дефекти по боята а на тавана предполагам си протрил лака,ако е така единствения ти изход е да си купиш цветна паста/тъмносиня а най добре черна/и да почваш отначало.Действай обаче много внимателно с тавана ,не търкай а само оцвети петното.И най добре черна паста,щото толкова тъмно синьо няма да намериш.
Коментар
-
curko написа:Да колега, точно за тия лепенки става дума.Само дет несмея да пипам с разни препарати да не прецакам нещо по боята.Мерси много за бързия отговор.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
MEMO написа:Колега тъй като гледам бялата паста е запълнила всички дефекти по боята а на тавана предполагам си протрил лака,ако е така единствения ти изход е да си купиш цветна паста/тъмносиня а най добре черна/и да почваш отначало.Действай обаче много внимателно с тавана ,не търкай а само оцвети петното.И най добре черна паста,щото толкова тъмно синьо няма да намериш.Fiat Bravo 1.4 12v
Коментар
-
Мислех че само аз съм се прецакал със пастата но виждам че и колегата се е опарил от това Смятам точно с черна паста да поправя гешката си. отзад на вратата има сребриста лепенка с текст: black ink затова смятам да си купя чена пастаwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар