Здравейте! Карам фиат брава 1.4 12 v 1996 год. Много съм доволна от колата но напоследък има някои неща които ме притесняват. 1. стрелката на бемзиномера играе и не показва точно 2. същото става и със стрелката на скоростомера 3. от задната чистачка се чува едно тик-такане като от часовник Но най лошото е че няколко пъти колата ми изгасва и трябва да стартирам мотора отново. Надявам се на Вашият опит и съвет какво да правя. Има ли някъде стенд където да бъде проверено всичко това. Ще очаквам Вашата помощ и ще бъда безкрайно благодарна за съветите.Чао!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблеми с фиат брава 1.4 12 v
Collapse
X
-
Re: проблеми с фиат брава 1.4 12 v
kortik написа:Здравейте! Карам фиат брава 1.4 12 v 1996 год. Много съм доволна от колата но напоследък има някои неща които ме притесняват. 1. стрелката на бемзиномера играе и не показва точно 2. същото става и със стрелката на скоростомера 3. от задната чистачка се чува едно тик-такане като от часовник Но най лошото е че няколко пъти колата ми изгасва и трябва да стартирам мотора отново. Надявам се на Вашият опит и съвет какво да правя. Има ли някъде стенд където да бъде проверено всичко това. Ще очаквам Вашата помощ и ще бъда безкрайно благодарна за съветите.Чао!
-
отговори
така девойко здравей карам същият фиат 1.4 12в само че е 95коня проблема с бензиномера това в нормално за този мотор като палиш примерно ти е на 4 стрелка после като загасиш и пак като запалиш стрелката ти е на 2-3 спокойно за това,а скоростомера е на жило то е на електро импулси иди в сервиз да видат как ти е жилото да не разхлабено,за чистачката скърцане или едно като почукване се чува ако е скърцане смени чистачката ако е почукване смяна на моторче дано да съм помогнал!!!!!!пишими на лично да разбера проблема какъв е бил!!!
Коментар
-
Така де, той Колегата е писал че уж скоростомера е на жило но е на електроимпулси .Иначе по повод мощността за уточнение, няма двигател 1.4 12В с такава мощност, те са 75 или 80к.с.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Така де, той Колегата е писал че уж скоростомера е на жило но е на електроимпулси .Иначе по повод мощността за уточнение, няма двигател 1.4 12В с такава мощност, те са 75 или 80к.с.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:batproho написа:Така де, той Колегата е писал че уж скоростомера е на жило но е на електроимпулси .Иначе по повод мощността за уточнение, няма двигател 1.4 12В с такава мощност, те са 75 или 80к.с.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: проблеми с фиат брава 1.4 12 v
kortik написа:Здравейте! Карам фиат брава 1.4 12 v 1996 год. Много съм доволна от колата но напоследък има някои неща които ме притесняват. 1. стрелката на бемзиномера играе и не показва точно 2. същото става и със стрелката на скоростомера 3. от задната чистачка се чува едно тик-такане като от часовник Но най лошото е че няколко пъти колата ми изгасва и трябва да стартирам мотора отново. Надявам се на Вашият опит и съвет какво да правя. Има ли някъде стенд където да бъде проверено всичко това. Ще очаквам Вашата помощ и ще бъда безкрайно благодарна за съветите.Чао!ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:batproho написа:Така де, той Колегата е писал че уж скоростомера е на жило но е на електроимпулси .Иначе по повод мощността за уточнение, няма двигател 1.4 12В с такава мощност, те са 75 или 80к.с.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар