Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автоматичен смукач

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Автоматичен смукач

Моля ви, някой да ми обясни, какви са признаците, че автоматичния смукач не е прекъснал. Тази сутрин колата започна да губи мощност, тоест да потегля по-бавно по светофарите и при движение като подавам газ, отново по-бавно да се ускорява. Понеже съм карала кола и с ръчен смукач и знам, че така се получаваше, когато го забравя и колата си работи на смукач. Тоест започваше да се дави. Тази сутрин, колата ми направи проблем така буквално около 2 минути след като я запалих и се оправи след 3-4 км, когато й се качи температурата и даже и перката й се включи в задръстването.

1996 Fiat Bravo-ако е тази колата,?-Бензин? автоматичен смукач в явен вид нямаш-това е понятие от корбураторите, при теб по сигнал от температурните датчици/ за охл.с-ма и входящия въздух/ЕКУ подава с-л към дюзите-отварят по-дълго време, съответно горивото е по-вече.Една диагностика ще изясни нещата...ПП. По метода "направи си сам"-може да провериш с оммер темп. датчик на охл.с-ма, обикновено той прави проблеми.
    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Да такава е колата. Много мерси за разяснението. Ще следя колата и ако пак има проблем ще се наложи да търся специалист, понеже аз нищо не разбирам от автомобили

Коментар

Working...
      X