Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

замяна на табло Пунто Мк1 s 55 с такова от sx/elx

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

замяна на табло Пунто Мк1 s 55 с такова от sx/elx

Какви проблеми ще срешна при смяната на таблото на моята щайга и възможна ли е такава смяна /съвместимост на електрическата схема, куплунги и конектори за таблото/Искам да си сложа табло със оборотомер и термо скала, според мен доста важни уреди, спестени на тази модификация, също ще ми трябва и схема на сързване на оборотомера, и какви проводници ще трябва да се прокарат ако е нужно към електрическата инсталацияСъщо и дали сегашния термо датчик ще върши работа или и него ще трябва да се смени На отзовалите се Благодаря за помощта
    ...хладилник, карам хладилник...

Колега, нов си във форума и не ползваш търсачката.Виж тук :http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...EF%F3%ED%F2%EE
    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Веско,да видях я темата, вярно малко след като пуснах моята, тя е в секцеята за електриката, схемата за преправяне от единия пост също я разгледах, но от нея почти нищо несе разбира - снимки с огграждения и шякявица след превод на чичо гуугъл, така че въпросът със схемата стои на дневен редА значи и такива коментари насочващи директно към тъсачката и че вече е коментирано и писано е малко пресилено и мързеливо, преди да пусна темата доста се порових във връзка темата, пък и в посочената тема почти нищо конкретно несе казва освен линка от гуугъла от който почти нищо не разбрах а и идеята със термото от лада е доста смешно!Идвам с мирПП втората част на поста ми да не се приема за заяждане или опит за скарване, форумът е форум за да се обсъждат проблеми и препоръки а не за избиване на нерви и др. подобни

Коментар

смешно ма факт имам снимки... даже бих казъл мноого добре с темро от ЛАДА 1500 S понеже може да си изведеш от датчика да ти мери и налягане на маслото ...
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

така намерих си табло с прибори и то със сивата скала не от тия със зеленото връзва се за 40 кинта на заплата ще се пазарува а това за термо датчика щом става от лада ще го престъргам на струг и ок сега остава въпросът за оборотомера някой споменават че сигнал се взема от бобината но при тая електроника нещо не ми се връзва как ще стане така темата се измества към част електро за което се извинявам

Коментар

Working...
          X