Как мога да си регулирам вратата, защото не се затваря плътно т.е. прилепва си заключва се, но отвън стой като незатворена!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Врата
Collapse
X
-
Въх това звучи грозно, явно проблема ти идва от износени панти или износена ключалка или и двете, начин за регулиране няма, освен с голямия чук. А ако колата е била удряна, което е по-вероятно работата отива за тенекеджия.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
van_dal написа:Въх това звучи грозно, явно проблема ти идва от износени панти или износена ключалка или и двете, начин за регулиране няма, освен с голямия чук. А ако колата е била удряна, което е по-вероятно работата отива за тенекеджия.MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Смятам, че отношението ти към мен е леко грубо, мисля че не съм подтиквал към такова. Ако колата ти е на 170 000 реални не би трябвало да се износят пантите, но в повечето случаи така се получава. Като е на толкова малко километри обесни ми защо вратата ти е увиснала, ако се оправи с регулиране на болтовете още по-добре, но те реално са регулируеми само във вертикала, единствено да успее да се повдигне ако горния винт има ход да се прибере още.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Колега ти ме засегна, затова ти отговорих така. Извинявай ако съм реагирал остро и съм те обидил. Просто всичко е възможно да се случи. Според мен може и да има нещо, което е падало върху левият край защото сега ги навързах нещата - лявото ми огледало е счупено и лепено, предният прозорец е пукнат до огледалото, а съответно лявата врата е леко поовиснала. Обаче ако беше падало нещо джама на лявата врата е оригиналния, а трябваше да е счупен?! Незнам просто не се затваря плътно - не стой полуотворена, щраква пантата, но вратата не прилепва...MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар