Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ! Panda 4x4 '83

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ! Panda 4x4 '83

Мили хора, помогнете на новия член на форума да си оправи кардана на старата Панда. И.... му се майката на кардана и незнам каде да го занеса на ремонт. Трябва ми място кадето хем да е качествено хем да е все пак тънко. А, и да включва баланс на кардана, че доколкото разбрах и тая услуга ше ми е необходима а неостанали много места дето да я изваршват. Мерси Ви предварително
    Fiat Panda 4x4 '83

Давай сам

Започвай го сам елементарно е.Баланс ти трябва само ако разделиш двойката шлици ако има такава.Купуваш карето и го започваш.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз вече почнах сам....

Аз го започнах. Ама той е от три части (вала) и за да смения лагерите го разглобих целия. останаха двете карета да сменя, но проблема започва при шлиците в задната част. Леко са запекли завинаги и няма начин да ги разглобя щото са капсоловани. а баланс задалжително ще ми трябва щото три части са си три части. и със номерца да ги маркирам пак ще обаркам нещо. Затова тарся помощ. Някое добро сервизче за кардани, което да ми препорачате, ще ми дойде добре, щото тия италиянци, колкото и да ми харесват колите им винаги има нещо безкрайно шибано в тях, което ще те ядоса до краен предел. Просто ми писна да се занимавам с тоя кардан. Пак и вече го слагах след като смених лагерите и биеше доста яко. А бях маркирал позиците на валовете. Сега ще сменя и каретата, които не са се разбишкали чак толкова, но като сам почнал ще къртя докреай. Благодарско все пак.
      Fiat Panda 4x4 '83

Коментар

Working...
      X