Малко късничко, но днес бях във Ванто Трейд. Е, угасиха лампата ама по най-тъпия начин - просто свалиха таблото и махнаха диода!? Казаха, че не е свързана с нищо, просто ей така си светнала щото на времето нещо е бърничкано по таблото (след удар) и са разкачали лампата на еърбега. Та сега се оказва, че нямям и еърбеци! Абе общо взето - много кофти. Не знам дали са прави във Ванто, че лампата не е свързана с нищо, четоха някви книги и така решиха. Не ми е ясно как така изведнъж светва след като е бърничкано нещо преди години Но... дано са прави все пак и да не е от нещо друго!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампа АВС на Браво
Collapse
X
-
За да си сигурен махни капака на конзолата между двете седалки. Иде реч за някои от двата капака в краката на пътника, или шофьора. На един винт се държи и две пластмасови щипки с щифт-натискаш средата с тънка отверка докато щракне. Под капака, ако е празно значи нямаш airbag. На моделите с такъв на описаното място се намира контролера на airbag-а.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:За да си сигурен махни капака на конзолата между двете седалки. Иде реч за някои от двата капака в краката на пътника, или шофьора. На един винт се държи и две пластмасови щипки с щифт-натискаш средата с тънка отверка докато щракне. Под капака, ако е празно значи нямаш airbag. На моделите с такъв на описаното място се намира контролера на airbag-а.Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар