Колеги,в събота ми се случи нещо много странно - гледам през деня, че съвсем леко свети лампата "АВС" на таблото. Викам си, че сигурно така си е била и въобще не съм забелязвал. Но уви. Вечерта като се качвам в колата - направо ще ми извади очите. Свети постоянно. Та най-странното е, че колата няма АВС (Браво 1.6 16V SX).Проверих спирачната течност - не е за доливане, задните накладки ги смених преди месец, а предните са си наред. От какво може да е? А и аз по принцип знам, че ако има нещо по спирачките ще светне удивителния, защо АВС след като въобще нямам. И защо свети 2 пъти по-слабо от другите контролни лампи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампа АВС на Браво
Collapse
X
-
blondy_driver
Re: Лампа АВС на Браво
Колега Бравото ми е същото 1.6 16V SX и няма ABS, таблата са стандартни за всички екстри независимо дали ги има или няма. Зад всеки символ има лъскава подложка и ако таблото ти е било огряно пряко от слънчевата светлина ти се струва,че свети, а реално не е така.
-
blondy_driver написа:Колега Бравото ми е същото 1.6 16V SX и няма ABS, таблата са стандартни за всички екстри независимо дали ги има или няма. Зад всеки символ има лъскава подложка и ако таблото ти е било огряно пряко от слънчевата светлина ти се струва,че свети, а реално не е така.
Коментар
-
blondy_driver написа:Колега Бравото ми е същото 1.6 16V SX и няма ABS, таблата са стандартни за всички екстри независимо дали ги има или няма. Зад всеки символ има лъскава подложка и ако таблото ти е било огряно пряко от слънчевата светлина ти се струва,че свети, а реално не е така.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
blondy_driver
chris написа:Ти ме изкара страшен идиот Тя лампичката нали светва като дам на контакт...
Коментар
-
chris написа:Колеги,в събота ми се случи нещо много странно - гледам през деня, че съвсем леко свети лампата "АВС" на таблото. Викам си, че сигурно така си е била и въобще не съм забелязвал. Но уви. Вечерта като се качвам в колата - направо ще ми извади очите. Свети постоянно. Та най-странното е, че колата няма АВС (Браво 1.6 16V SX).Проверих спирачната течност - не е за доливане, задните накладки ги смених преди месец, а предните са си наред. От какво може да е? А и аз по принцип знам, че ако има нещо по спирачките ще светне удивителния, защо АВС след като въобще нямам. И защо свети 2 пъти по-слабо от другите контролни лампи?
Коментар
-
sev написа:chris написа:Колеги,в събота ми се случи нещо много странно - гледам през деня, че съвсем леко свети лампата "АВС" на таблото. Викам си, че сигурно така си е била и въобще не съм забелязвал. Но уви. Вечерта като се качвам в колата - направо ще ми извади очите. Свети постоянно. Та най-странното е, че колата няма АВС (Браво 1.6 16V SX).Проверих спирачната течност - не е за доливане, задните накладки ги смених преди месец, а предните са си наред. От какво може да е? А и аз по принцип знам, че ако има нещо по спирачките ще светне удивителния, защо АВС след като въобще нямам. И защо свети 2 пъти по-слабо от другите контролни лампи?Bravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:sev написа:chris написа:Колеги,в събота ми се случи нещо много странно - гледам през деня, че съвсем леко свети лампата "АВС" на таблото. Викам си, че сигурно така си е била и въобще не съм забелязвал. Но уви. Вечерта като се качвам в колата - направо ще ми извади очите. Свети постоянно. Та най-странното е, че колата няма АВС (Браво 1.6 16V SX).Проверих спирачната течност - не е за доливане, задните накладки ги смених преди месец, а предните са си наред. От какво може да е? А и аз по принцип знам, че ако има нещо по спирачките ще светне удивителния, защо АВС след като въобще нямам. И защо свети 2 пъти по-слабо от другите контролни лампи?FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
divaka написа:Хмм еми на бащата на волвото АБС лампата светва, когато накладките са отишли. Те са с датчик. На повечето коли обаче, те са свързани с други лампички примерно ! или има една с кръгче и накладки отстрани. При бравото мисля, че е с ! , но може да са разменени, де да знам
Коментар
-
gdd55
chris написа:Колеги,в събота ми се случи нещо много странно - гледам през деня, че съвсем леко свети лампата "АВС" на таблото. Викам си, че сигурно така си е била и въобще не съм забелязвал. Но уви. Вечерта като се качвам в колата - направо ще ми извади очите. Свети постоянно. Та най-странното е, че колата няма АВС (Браво 1.6 16V SX).Проверих спирачната течност - не е за доливане, задните накладки ги смених преди месец, а предните са си наред. От какво може да е? А и аз по принцип знам, че ако има нещо по спирачките ще светне удивителния, защо АВС след като въобще нямам. И защо свети 2 пъти по-слабо от другите контролни лампи?
Коментар
-
:D Няма да се карам... :D Те преди месец и нещо ми смениха накладките в сервиз, а това чак сега стана, така, че не ми се вярва.Не знам дали има нещо общо с това, че в същия ден скочих в е...и дупката Може нещо да се е разместило или откачило, не знам, почвам това да си мисля.Абе май работата отива на към Ванто Трейд...Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар