BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Специалният инструмент при смяна на ангренажен ремък
Collapse
X
-
-
Направено е така за да не пипа всеки, за да може да се ограничи смяната им до минимум в случаини сервизи , а да се ходи в сервизите на Фиатили оторизирани такива. Иначе кво им пречеше да направят белези и да може да си ги сменяш където си искаш като на нормалните коли. Ако ремъка е зацепен правилно какво пречи да си ги бележеш и да си сложиш новия ремък по белезите които си направил - Нишо
едва ли ще разминеш зъб. Така че не е мисия невъзможна без тея фиксатори.
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Да заостря само вниманието на ХИТ-ко .Във Варна в сервиз на WW бях с един авер за смяна на ремък ролки и тн на Пасат5 Без кандърми и уговорки ,,дърпане,,и тн-гаранцията е 90 000км С фактура касова бележка и всички тапииУмные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
кроко61 написа:Да заостря само вниманието на ХИТ-ко .Във Варна в сервиз на WW бях с един авер за смяна на ремък ролки и тн на Пасат5 Без кандърми и уговорки ,,дърпане,,и тн-гаранцията е 90 000км С фактура касова бележка и всички тапии
Коментар
-
Слав написа:Хм...аз досега съм си сменял ангренажните ремъци без пети на всичките коли и проблеми не съм имал(и обратното важи
)
Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
-
Не ми се спориЕдин два зъба са доста...хич не са нищо. Въпросът е, че без пети може да се зацепи абсолютно ТОЧНО, ако знаеш какво и как го правиш...мир!
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Въпросът е, че без пети може да се зацепи абсолютно ТОЧНО, ако знаеш какво и как го правиш...мир!
Коментар
-
кроко61 написа:Да заостря само вниманието на ХИТ-ко .Във Варна в сервиз на WW бях с един авер за смяна на ремък ролки и тн на Пасат5 Без кандърми и уговорки ,,дърпане,,и тн-гаранцията е 90 000км С фактура касова бележка и всички тапии
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар