Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Митак моята двувалка също е с намалена мощност помагай моля

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Митак моята двувалка също е с намалена мощност помагай моля

Колата е браво 1,6 16вентила летеше колицата ама един ден загасна и ад след това ,аз си ресетнах екуто пооправи се горе долу но не както преди по нанагорно едва набира гледам още няколко колеги с типота имат същия проблем на тестера показва бобина ама като я замериха ми казаха че е наред писнами нерви нямам само сменям и нищо помогни братле моля те а и разхода ми качи от 11 газ градско стана 13 струва ми се че няма достатъчно гориво в цилиндрите май такъв рев издава сърцето на колата ( до колкото разбирам ) но нищо не разбирам от инжекциий само карбуратор помогни дали и при мен е от бобината.

А как ресетна ЕКУ-то?
    FIAT Tipo 1,4mi - EX
    Alfa Romeo 146ti - EX
    Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

tonov написа:
      А как ресетна ЕКУ-то?
      В домашни условия няма как да го "ресетне", ама в такива случаи се проверява запалването, налягането на горивото и Ламбда сондата!

Коментар

hit-ko написа:
        tonov написа:
        А как ресетна ЕКУ-то?
        В домашни условия няма как да го "ресетне", ама в такива случаи се проверява запалването, налягането на горивото и Ламбда сондата!
        Да де, аз затова питам, да не би колегата само да си мисли че го е ресетнал...
        FIAT Tipo 1,4mi - EX
        Alfa Romeo 146ti - EX
        Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

tonov написа:
          hit-ko написа:
          tonov написа:
          А как ресетна ЕКУ-то?
          Да де, аз затова питам, да не би колегата само да си мисли че го е ресетнал...
          що бре хора, офертата са кабела на акумулатора би трябвало да важе и на бравота!
          "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Working...
          X