Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто - странни скорости или не?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто - странни скорости или не?

Колеги, тази тема е просто от любопитство. Днес карах Пунто MK1 със задна скорост, която се включва като на VW - първо лоста надолу и тогава надясно Понеже за пръв път видях ФИАТ с такива скорости, ми е интересно на кои други двигатели и модели се слага тая щуротия?
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

да не е с 6 скорости

Коментар

На 1.2 16в е така също с палче !!
      Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
      Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

На предишното ми Пунто 1.2 8V - 95г. също задната беше надолу и надясно, като на Лада, без палче, и не е с 6 скорости.
        FIAT PUNTO 1.7 TD
        CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE

Коментар

TOKATA написа:
          На предишното ми Пунто 1.2 8V - 95г. също задната беше надолу и надясно, като на Лада, без палче, и не е с 6 скорости.
          Явно такова е било и това дето карах аз. Без палчета, пръстенчета други такива. Аз бях много изненадан, защото баща ми имаше две Уно-та и даже на тях си бяха нормални скоростите.
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Ми и при мен си е така , натиска се лоста надолу , после надясно като шеста и така :D На мен пък ми беше странно първото каране на Мареата - нито натисках , нито повдигах , директно си влизашеА първа и втора гладко ли влизаха
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Re: Пунто - странни скорости или не?

dikanio написа:
              Колеги, тази тема е просто от любопитство. Днес карах Пунто MK1 със задна скорост, която се включва като на VW - първо лоста надолу и тогава надясно
              А скоростите на VW се включват на ляво и напред т.е. преди първа поне на повечето така е и при БМВКолега май бъркаш посоката досега съм се качвал на доста фиатове и особено пунто каквото е и моето и на всички задната им беше надясно и надолу (като 6-та) а на почти всички Пунтовци МК 1 се натиска
              FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Working...
              X