тези клапани бързо се скапват, аз сложих такъв от лада и сега нямам проблем!!!!! А по-горе се начетох на какви ли не глупости, няма дъ пръска задната чистачка и т.н и т.н
И какво искаш да кажеш, че без този клапан на задната чистачка започва да пръска веднага и с нормална сила? Пробвай без клапанче. Проблем няма да има ако си с 2 помпи(една за предно и друга за задно стъкло). Ако не знаеш - когато помпата е една за предно и задно стъкло, тя променя посоката на въртене(помпата е зъбна) и понеже изходите са 2, а входа е 1 затова са и нужни тези клапанчета, за да не засмуква и от втория изход, и да може да работи нормално и в двете посоки. П.П. Да не говоря каква трагедия беше пръскането на задната чистачка на предишното ми Пунто, след като сложих само тройник без клапанче, понеже въпросния тройник с клапанчето въобще липсваше. Пръсканета на предното стъкло беше сравнително добро, макар да се наложиха корекции в посоката на пръскане.
FIAT PUNTO 1.7 TD
CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE
От всеки магазин където продават аквариуми и аквариумни принадлежности..:: EDIT ::.Под 4 лева е в Ямбол, в магазина на hit-ko, днес видях там и питах за цената. Трипътник с клапанче, както си е ориДЖинално.
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::. www.cyxap.com
аз взех един метален тройник , а в магазините за рибки и там аквариуми имаше по 30ст пластмасови тройници :D но клапанчета само няма : D ( то е нормално) и сега се чудя дали да слагам металния тройник или да видим един добър колега в неделя какво ще ми даде на фиат срещата :D
Извинявайте, че се намесвам в темата,но прецених,че е най-уместно да попитам тук вместо да пускам нова тема.Става дума за фиат браво 98’.При мен предните пръскачки си работят добре, но задната не пръска въобще.Разгледах и установих че има клапан, подобен на този който колегата е снимал, само че с два изхода.(две тръбички с клапан по средата). При натискане на лостчето за пръскане всъщност пръска през страничната дупка на клапана.Въпросът е ,че когато запуша дупката на клапана пръст задната пръскалка НЕ за почва да пръска.Има ли някакво капаче за въпросния клапан, което е паднало, или просто се е развалил?Проблемите започнаха началото на миналата зима когато долях зимна течност за чистачките но забравих да изпръскам това което е вече в тръбичките и беше замръзнало.
Внимавай защото може да се е спукала тръбичката и водата да изтича някъде. Аз така си бях наводнил тавана. Провери дали клапанчето не прави някакви мизерии, най-добре го махни и пробвай, но ако не пръсне не давай зор защото може да протече от някъде. Провери дали маркуча не е прекъснат - горе в ляво на вратата на багажника има едно гумено уплътнение в него се намира маркуча и обикновено там се къса.
проблем при студено време с чистачките на Stilo 1.8
Здравейте, колеги!.. Отдавна не съм влизал във форума.., но ето и проблема:Сутрините когато е по-студено, след старта на мотора, като пусна чистачките - прекъсват, спират на средата на хода, на края или всъщност където им падне..., след няколко секунди тръгват отново.., после пак спират - тръгват - спират.... и така докато загрее добре колата.., а ако си е топло времето няма проблеми...?!?!? Надявам се да е някаква дреболия - реле или някакъв кондезатор....?!?!Някой да е имал подобен проблем..?А колегите с 1.8 бензин, някой да е сменял или махал катализаторите...?
Вчера реших да проследя цялата схема защото имах проблем с налягането на предните чистачки,а задната никога не е пръскала(така го купих Бравото).За предните чистачки тази клапа е тройник и се намира под кората на предния капак.Има я оригинална в повечето магазини с цена около 4,50(axm-auto я има).Повечето проблеми са със задната пръскалка.Аз я проследих от казанчето до задната чистачка.Маркучите са 2 (бял и черен) и се съединяват с такава клапа но двойна.Намира се отпред в дясно под капака,зад/под блока на фабричната аларма.Тази клапа беше запушена и днес ще ходя да си купувам нова.Работи на същия принцип като тройната но е двойна.А също и едното мъркуче което влиза в задната чистачка(махаш кората на 5-ата врата) беше излязло.Добре че поне не бяха запушени след като пробвах да ги продухам.Иначе маркучето(черното) което тръгва от тази двойна клапа по тавана на колата и стига до задната чистачка е много здраво и подсилено и не мисля че може да се пречупи някъде и ако стане ще е рядко.Моето изглеждаше като ново а колата ми е 1999г.Надявам се да съм помогнал на някой.Успех
аз взех един метален тройник , а в магазините за рибки и там аквариуми имаше по 30ст пластмасови тройници :D но клапанчета само няма : D ( то е нормално) и сега се чудя дали да слагам металния тройник или да видим един добър колега в неделя какво ще ми даде на фиат срещата :D
оправи ли си проблема На мен пък ми изтича половината течност от това клапанче и май ще ползвам идеята на Краси
Днес най-после си купих клапа чистачки(двойна за задната чистачка),и реших да я сменя.Купих я от Вилекс Ауто(Варна)с цена от 3 лева.Смяната ми отне около 5 мин.При проблем с вдяването на маркучите ги нагрейте леко с запалка.След като я смених реших да я пробвам и за мое най-голямо учудване задната чистачка отново отказа да пръска.И докато се чудех куде може да е проблема за мой най-голям ужас забелязох как отзад в ляво тавана ми започва да се наводнява.Наложи се да сваля корите на 5-ата врата,задната кора в багажника и част от тавана за да разбера от къде протече.Оказа се че маркуча е срязан на две точно където е меката връзка между 5-ата врата и купето.Връщам си думите на зад че маркучето е много твърдо и много рядко може да се прекъсне.Само аз си знам как успях да го съединя вътре в меката връзка.Проблема е че мъркуча има много малко "слабо" а към него също така върви фабричното кабелче за задните колони и задния стоп на прозореца.Отне ми около 2 часа и мноого нерви да сваля и поставя обратно всичко и при това сам,но си заслужаваше.Сега не мога да и се нарадвам на пръскалката на задната чистачкаДа се надявам само че свързването ще издържи и няма да преживявам второ наводняване на тавана
Днес най-после си купих клапа чистачки(двойна за задната чистачка),и реших да я сменя.Купих я от Вилекс Ауто(Варна)с цена от 3 лева.Смяната ми отне около 5 мин.При проблем с вдяването на маркучите ги нагрейте леко с запалка.След като я смених реших да я пробвам и за мое най-голямо учудване задната чистачка отново отказа да пръска.И докато се чудех куде може да е проблема за мой най-голям ужас забелязох как отзад в ляво тавана ми започва да се наводнява.Наложи се да сваля корите на 5-ата врата,задната кора в багажника и част от тавана за да разбера от къде протече.Оказа се че маркуча е срязан на две точно където е меката връзка между 5-ата врата и купето.Връщам си думите на зад че маркучето е много твърдо и много рядко може да се прекъсне.Само аз си знам как успях да го съединя вътре в меката връзка.Проблема е че мъркуча има много малко "слабо" а към него също така върви фабричното кабелче за задните колони и задния стоп на прозореца.Отне ми около 2 часа и мноого нерви да сваля и поставя обратно всичко и при това сам,но си заслужаваше.Сега не мога да и се нарадвам на пръскалката на задната чистачкаДа се надявам само че свързването ще издържи и няма да преживявам второ наводняване на тавана
3-4 поста по-назад съм написал, че е възможно да протече от тавана ама кой да чете.
Прочетох го колега,но как да разбера че маркуча ми е скъсам без да го пробвам.Все пак не съм екстрасенс.Малшанс че се е скъсал точно там.От друга страна се радвам че така стана-поне се научих как се разглобяват повечето работи по колата.
Коментар