Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем при пръскане на предните чистачки.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем при пръскане на предните чистачки.

Здравейте колеги Днес си слагам вода в съдчето за чистачки - пускам ги и що да видя :D Не пръска нищо по предното стъкло , а под капака. Помислих си че се е откачила тръбичката, но всичко беше ОК. Мисля си че ми липсва някакво малко капаче (или не знам точно какво) Снимал съм там където си мисля ,че липсва нещо . Като го запуша там и струята вода се качва към чистачките и пръска на предното стъкло. Eто снимка : http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...FrHumEbl9d.JPG Какво смятате, че е и дали може да се орпави с подръчни материяли ?:DПС: КОЛАТА Е ФИАТ ПУНТО МК1 забравих да кажа
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Братле не се притеснявай толкова...липсва капачето на тройника-някъде може да е паднало.Има вариант да го побългариш като му измислиш капа4е и да го запушиш..или да си земеш някакъв троиник от друга кола...без зна4ение каква е...Успех!!!!
    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
      Братле не се притеснявай толкова...липсва капачето на тройника-някъде може да е паднало.Има вариант да го побългариш като му измислиш капа4е и да го запушиш..или да си земеш някакъв троиник от друга кола...без зна4ение каква е...Успех!!!!
      Май ще пада побългаряване :D Мерси много за бързия отговор А пък някой евентуално има такова нещо да пише едно ЛС :D
      Grande Punto 1.3 75 hp
      Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

не е само тройник,вътре има клапанче.Но от сега нататък може само да го запушиш,както каза колегата
        Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
        Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Отиваш в първия магазин за домашни любимци.Купуваш си един тройник за машинка за аквариум дето струва 0,20-0,50 ст. и си готов.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Какви домашни любимци какви побългарявания - http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1

Коментар

Mupo написа:
              Какви домашни любимци какви побългарявания - http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1
              .... Цена на продукта: 4,50 лв.
              krasio_79bs написа:
              тройник за машинка за аквариум дето струва 0,20-0,50 ст. и си готов.

Коментар

marea-ta написа:
                не е само тройник,вътре има клапанче...
                ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Ако го няма клапана вътре, няма да пръска на задното стъкло.
                  FIAT PUNTO 1.7 TD
                  CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE

Коментар

ogi28b няма гаранция, че ще стане тройника от аквариумче, а това вадиш и мушкаш. Пък и времето отделено по тази тема е доста повече от 4,5лв. Идеята е - сега за 4,5 ли ше се правиш. Не към теб - принципно .

Коментар

чак после видях че е тройник с клапанче, първо мислех че става въпрос за клапанчето за задна чистачка, което не е тройник. А 4 лева не са малко -> 2.5 литра нафта, 35 км градско и близо 60 извънградско.

Коментар

Обяснете на непросветения за какво служи клапанчето?Нещо не ми се вързва със пръскачката на задното стъкло.А де ни ви разправям че в Бургас съм обиколил 4-5магазина и навсякъде ми отговаряха че го нямат.Не е до 5 лева,а до нямане по магазините.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Клапанчето служи за да не се връща водата обратно, като спреш да използваш помпичката.По друг начин казано, до клапанчето има винаги вода и пръскането следващия път започва с натискането на лостчето.В противен случай се губи време до "качването" на водата от помпичката до пръскалките.Краси, като се прибера в къщи, ще отида до магазина и ще ти купя такъв тройник. Ще кажеш как да ти го изпратя до Бургас.Не помня колко струваше, сменял съм моите, опитах и с обикновен тройник, но я няма клапичката.Не е кой знае какъв проблем, но защо да не е като трябва да бъде, след като частта я има на магазина.
                          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                          www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                            Клапанчето служи за да не се връща водата обратно, като спреш да използваш помпичката.По друг начин казано, до клапанчето има винаги вода и пръскането следващия път започва с натискането на лостчето.В противен случай се губи време до "качването" на водата от помпичката до пръскалките.Краси, като се прибера в къщи, ще отида до магазина и ще ти купя такъв тройник. Ще кажеш как да ти го изпратя до Бургас.Не помня колко струваше, сменял съм моите, опитах и с обикновен тройник, но я няма клапичката.Не е кой знае какъв проблем, но защо да не е като трябва да бъде, след като частта я има на магазина.
                            Благодаря колега,аз си сложих обикновен тройник и нямам никакви проблеми.Дори нямам и зъкаснение при миене на стъклото.Затова се интересувах дали играе някаква по-съществена роля.Някой спомена че нямала да работи пръскалката на задния прозорец и ме вкара в размисли.Не се разхождай излишно.Благодаря още веднъж за предложението
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

За нищо.Когато решиш друго, има местенце, откъдето съм купувал. И ... 2-3 лева беше, не помня точно.Няма нищо общо със задната чистачка, прост възвратен клапан е, ако мога така да го нарека.В едната посока пуска, в обратната не.И за задната има, но не е тройник, а единичен клапан.
                              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                              www.cyxap.com

Коментар

Working...
                              X