мерси колега ше я карам тия дни да я видят да им дам някви насоки поне :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дразнещо дрънчене отзад в Пунто
Collapse
X
-
Тези лагери понякога се чуват и при натескане на спирачките, понеже тогава има промяна в положението на колата, но най-вече се чуват при преминаване през неравности. При проблем с тези лагери също така започва задницата да се разклечва, т.е. променя се наклона на задните колела.FIAT PUNTO 1.7 TD
CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE
Коментар
-
лагерите на носача се проверяват следния начин, Дигаш колата на крик и опитваш да клатиш гумата ако тресе значи има разбит лагерPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Аз имах същия проблем,ходих каде ли не при толкова много ’’майстори’’ и всеки ми казжасхе различни версии за проблема с тропането и на края реших сам да намеря проблема и знаете ли какво се оказа,лагер на носача проверих го като вдигнах задната част с крика легнах под колата и с една по чка щанга пъхнах до лагера и разклатих на горе на долу то се вижда ако има луфт.Но да ви кажа честно не вярвах че подобен ремонт ще ми излезе 90 лв. лагера е 35 и за смяна ми взеха 55 но какво да ви кажа то от толкова майстори и разбирачи след месец пак от същото място започна да си тропа по същия начин тъи че си подбирайте ’’майсторите’’
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар