Знам колега. Колата наистина ми хареса и съм убеден че следващия собственик ще и се радва подобаващо. Знам също че не всичко може да стане на момента, а на мен ми трябваше кола. Ако проблема беше отсранен това щеше да е моето браво. П.П. Колега уцели право в десятката с колата!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно браво 1.8 GT
Collapse
X
-
Благодаря за съветите колеги! Утре ще купувам най-вероятно колата. Според вас струва ли си да давам 3000лв за 97 година нов внос кола по която ще имам още 500-600 лева смяна на консумативи и данъци? Вярно изглежда доста наточена и запазена, но не е ли по добре да се вземе за тия пари някое браво 99-2000 година ? Кофти дилема се получи по наточена, но по стара или по нова, но по семпла та все още се чудя. Според вас реално ли е браво 97 пък колкото и да е наточено да струва 3000 лв без регистрации данъци и консумативи?
Коментар
-
Хайде, пак се продължава с легендите, че 1,6 умира с климатика. Климатикът се усеща единствено в градското, като по-бавно набира при потегляне. Влезе ли във високите обороти извън града, спокойно си поддържа висока скорост - 140, 160, без никакъв проблем. Относно разхода - двигател в кондиция няма разход 7-8-9 извънградско. Разходът твърдо е под 7 и то, в долните граници, по-скоро към 6. Вчера съм направил 320 километра и равносметката ми е разход 6,00, изпробван нисък разход като за този двигател, многократно. Само при продължително ръчкане се качва малко над 7, но по нашите пътища, освен ако не е по А1, няма къде да се поддържа постоянно толкова висока скорост.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Girard написа:Благодаря за съветите колеги! Утре ще купувам най вероятно колата. Според вас струва ли си да давам 3000лв за 97 година нов внос кола по която ще имам още 500-600 лева смяна на консумативи и данаци? Вярно изглежда доста наточена и запазена но не е ли по добре да се вземе за тия пари някое браво 99-2000 година ? Кофти дилема се получи по наточена, но по стара или по нова, но по не претенциозна та все още се чудя. Според вас реално ли е браво 97 пък колкото и да е наточено да струва 3000 лв без регистрации данъци и консумативи?Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Girard,Колега, аз като се оглеждах за Браво и видях едно в Италсервиза, под моста на Цариградско, на 4-и километър. Сребристо, пишеше, че е 2000 година, а цената беше 3000 лева. Не съм бил да го гледам под капака и вътре. Но на снимките изглеждаше доста запазено. 1.8 мотор, нали. Ако имаш време и е все още там, можеш да го прослушаш.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Колега,Купих си мойта преди 3 месеца за 3800. А ти казваш на 3к много ? Верно мойта беше без грам забележки, но 1.8 по евтина от 3000 не съм видял, или ако има за нищо не стават. Даже тая цена 3000лв. ме навежда на мисълта, че може да и има нещо на колата. Понеже скоро си купих, пообикалях доста с човек, който знае какво търси. За 4 дена съм разгледал поне 50 Бравока, понеже само това исках... Не търсих точно 1.8, но просто това беше най-доброто, което намерих. Гледах всичко от 2000 до 4000 лв... Тея евтините бяха такива бараки, че си нямаш и на идея, но на пръв полед изглеждат 6+++. Внимавай много какво купуваш. Даже мисля че знам кое браво си гледал на горубляне (някъде в ъгъла на едната къща, дясната страна като идваш от цариградско). 3 хилки - праговете са сменяни има бурия отзад. Направено е красиво. Не съм го гледал обстойно, само отвън. Не мога нищо повече да кажа, но внимавай.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар