Мойто типо е 93 година 1.6 моноинжекция и искам да попитам дали може да му се сложи дигитално табло, защото мойто в момента не е дигитално, а наскоро видях едно такова и много ми хареса. Ако може да се сложи колко ще струва горе-долу, не ново а втора употреба?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дигитално табло за типо
Collapse
X
-
Аз мисля да взема такова табло, много ми харесва, какви проблеми най-често създава? А и ако някой продава такова да пише, стига да му работи всичко по него. Също така мога да заменя моето, което е в момента плюс доплащане от моя страна. И още нещо - трудно ли се слага, в смисъл дали ще мога сам да го свържа или трябва в сервиз да стане работата?
Коментар
-
табло мога да ти дам ако искаш пиши на ЛС.относно връзванетоотиваш в някоя моргатърсиш буксите които отиват в таблотона дигиталното са по малки от аналоговото (по сплескани)режеш си буксите-да остане 10см кабел на тяхцветовете на кабелите на дигиталното и аналоговото са еднакви,на дигиталното само имаш още 3 кабела за датчика за скоросттана мойто типо го бях въразал така:не бях рязал старите букси (ако реша един ден да си сложа пак аналоговото)оголва се кабела на оригиналната инсталация и към него се запоява кабела със същия цвят от буксата за дигиталното после се изолира и така всеки кабел,най накрая се връзва датчика,трябва да се разбере кой цвят кабел за каквоте са е + - и импулса за скоросттапрекарват се 3-те кабела до скоросната кутия където седи датчкича за скоростта,пъхаш му буксата и си готов прцедурата на мен ми отне 4 часа без да си давам много зорима друг вариан да вземеш цялата ел инсталация от типо дгтте са на 2 снопа всички букси за таблотоединия сноп отива към бушоните,другия отива навън към двигателятнезнам колко ще те одрусат за инсталацията но лично според мен е по добре да се настават буксите
Коментар
-
Колега карай си с обикноженото табло,аз карах Темпра с дигитално, като изкл. стой та гледай няма оправия ей!Ходих при майстор, светна за 2 дни и после пак изкл.Ходих при друг майстор-светна за 3 дни и после пак, голям го брах тогава, ама сега съм с едно Типо с обикновено табло, грижи нямам!Така че моят съвет е да не ги сменяш, но ти си знаеш.N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар